想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我有用蘇師父擺, 同埋剛剛换了爐頭,
話會旺丁旺財..... (自覺自己真係有點迷信)

睇電視見麥玲玲師父教路,係今年喜慶位放一盞紅色燈, 易有添丁喎...不過我冇跟 ar

[ 本文章最後由 yauling628 於 08-5-23 16:44 編輯 ]

複式洋房

我都有用此方法, 但一直都冇聲氣....

所以宜家我地好積極去睇中西醫,
照埋輸卵管,食排卵藥,仲有排埋政府醫院生育科 tim ...
(要排成十四個月,真係有排等 )

原文章由 熊空紅 於 08-5-23 16:33 發表
我有呀!佢教係東北&西南用白色畫紙,上面放8粒白色小石春,打橫6粒,上下各一粒(好似數學符號"除"咁),石春可以係金魚舖有得賣.

[ 本文章最後由 yauling628 於 08-5-23 16:48 編輯 ]

複式洋房

喜慶位 = 東南位

原文章由 dreamscometrue 於 08-5-23 16:48 發表
我睇有線麥玲玲話係東南位放d有果實既盆栽or 燈

複式洋房

Hi PJ,
你就好啦,早就排到可以見醫生, 你有冇做過 iui ?
我剛剛先至排,要等到出年八月才第一次睇醫生,
我係去廣華, 係呢?
我希望見廣華醫生前,可以有啦 .....
同埋,希望你快d做到媽咪同順順利利

原文章由 PJ 於 08-5-23 17:13 發表
其實我點都要做ivf先會有bb, 屋企擺陣希望幫到下次做ivf順順利利, 跟住就bingo啦.

yauling, 我都有排政府不育科oh!! 都等左14個月先有得見醫生. 我今年2月已經第一次見左醫生, 跟住6月尾第2次見醫生+聽ivf講座. ...

複式洋房

原文章由 anntx3 於 08-5-27 09:52 發表

他看了之後便擇日叫我放東西,放了1個月便bingo了

anntx3, pls pm ur CF detail & $$ to me, many thanks

首頁

尾頁

跳至