夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

唉~ 好彩佢返夜唔水對住佢..

re返你topic : 暫時木口木面先

別墅

我同你同病相連,,,,,,,唉

洋房

支持你呀!!

我個suggestion 係,"你有你的生活,佢有佢的忙碌"
佢對你點,你咪點對番佢,又唔駛話佢去玩女,你就去玩仔咁差勁,可必為啖氣而傷自己的人格。

佢對你0交流,咁你就把心一橫,轉移視線落個囡同自己事業度囉。要自強!!起碼如果有咩事,你都可以照顧到自己同個女,唔會好似而家咁走都走唔到。

唔係叫你忍佢,只係同佢保持距離,唔好再俾佢影響到你,做一D小動作警告佢囉,再自己搵個方法發洩個怒氣出來。…雖然個心會好唔舒服,好辛苦。但講真,呢個世界無話無jor邊個唔得,只不過係時間去適應的問題。我諗你都唔會俾個囡跟佢架啦,你都唔想個囡第二時心裡有婚姻陰影,所以你而家要梗加活得好,等你個女明白到,婚姻唔係女人的全部。有男人錫係好,但無男人錫都唔係草 !!!

如果住好的方面想,當你漸漸變強時…你個c6會見到你對佢的好,而變好呢?又或者你發覺你原來唔需要佢,倆公婆ge 野,有時好奇妙的,估佢唔到…

你 take care la
肥脾

複式洋房

一次不忠百次不用,偷食過既人始終都會再偷食,如果佢唔認為自己有錯,你都唔駛望佢會對你好!安排自己同小朋友的生活好過囉!

複式洋房

原文章由 little_kiki 於 08-6-1 11:14 發表

放心,我一句說話都唔同佢講.
大家互當透明,已經冇話可說.

系啊,我就系念我同我老公分开住唔使面左左.
但系你地呢D两公婆同个BB住埋一齐既,个男人无理由唔返屋企训架.我系我妈妈度住,我老公就爽拉,玩完返去自己屋企自己训一张床,好似未结过婚甘,真系自由无束缚.

首頁

尾頁

跳至