論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

撞正果日有人來home visit, 如果唔係最近維園一定係我!

我都好想去呀....

伯爵府

話咁快,又水車屋報名啦.

地點: 尖沙咀漆咸道南
水車屋Dinner Buffet
時間: 6:00p.m.-9:30p.m.
價錢: $200幾/位

報名:

1) FA8866 (2A) -- 6月24日後任何日子都ok
2) Ringo Mom (1A) -- 6月16日後任何日子都ok (考完試啦, )
3)Winnie_sh(1A) 6月24 & 29 only,如果定到邊日,陽光佬話出來喎!(鬼咩,C6鍾意食日本o野,上次睇完D相發癲=.=')
4) Joanthony + C6
5) mylulu007 + honey ~ 暗號一出即現身 ......邊日都得!

伯爵府

原文章由 ellawyc 於 08-6-16 01:12 發表

你一係就入錯餐廳約錯人, 一係坐錯位
但我更有理由相信, 你嗰晚比嘅錢, 九成係門卷, 一成係for食物.
咁收得你錢睇表演, 梗要搵個台柱坐妳對面.
你快d報名丫, 今次繼續保留呢個靚位比你, 再加肥仔坐你隔離.
睇怕你下 ...

笑C我....

宜家都有十幾二十人喎, 再等多幾日分分鐘可以包場, 夠晒壯觀!

228, 我上次未生所以就住就住, 見妳食得咁開心我都有唸妳食埋我果份, 咁唸好似會抵D.

好期待.....

伯爵府

其實各位已經表演緊(例如228豪吃生蝦,FA老公狂吃天婦羅+甜品.....),只欠一位可以表演鯨吞原條三文魚剌身 .........

我唸搵sponsor贊助一下d”整腸丸", "消g丸"會o岩駛d。

BANNER, 得一個字 ~~> ""

[ 本文章最後由 mylulu007 於 08-6-16 11:38 編輯 ]

伯爵府

各位,7月5日/7月12日,都係星期六,大家講下邊日ok??
多數人ok就選個日,好無??

話咁快,又水車屋報名啦.

地點: 尖沙咀漆咸道南
時間: 6:00p.m.-9:30p.m.
價錢: $200幾/位

報名:

1) FA8866 (2A) -- 6月24日後任何日子都ok
2) Ringo Mom (1A) -- 6月16日後任何日子都ok (考完試啦, )
3)Winnie_sh(1A) 6月24 & 29 only,如果定到邊日,陽光佬話出來喎!(鬼咩,C6鍾意食日本o野,上次睇完D相發癲=.=')
4) Joanthony + C6 (最好星期五, 六晚,星期日唔好, 無工人湊仔, 個仔黎埋會嚴重阻住我食野+吹水呀..其實我好怕湊仔架.尢其我仔係坐唔定成日要周圍走, 好煩...)
5) mylulu007 + honey ~ 7月5 or 12日都OK
6) 060228(1A) --- 如星期六晚最FIT,星期日都OK~
7) sweetcouple (2A) --- 6月25日後日日ok, 最好星期六
8) 叉媽 (1A) --- MON, WED 唔得. 最好SAT, 6月28-7月1唔得, 其他應該OK
9) 維尼兵團 (2A就梗架啦, 如果係星期日就會2A1B) (24號唔得, 我逢二四要返學)
10) sillything 1A
11) JHAMAI 1 A

伯爵府

訂左位未呀? 我地食力雄厚要包半個場至夠坐喎! 仲要叫佢地入定多D貨, 費事到時D蝦賣晒.....發生人咬人事件!

伯爵府

7月5日, 就咁話啦 , 要俾$先就單聲.

伯爵府

原文章由 sweetcouple 於 08-6-27 07:54 發表
好野....

好期待....

(我老公仲蠢, 佢會記錯左係呢個sat, 搞到佢滿心歡喜)

嘻, 我老公尋晚才出trip回來,一知有得食,已經即同工人講7月5日無假放(佢放開sat),要留在家湊小朋友。

伯爵府

訂左位啦,請各位見字PM維尼媽拎A/C No. 請每人先入$100 落訂,謝謝!!
另入數後請在這裡大叫. 等Ella可以Check數.

地點:九龍尖沙咀漆咸道南9號
時間: 7月5 日6:30p.m.-9:30p.m. (6:30開始架啦,食足3個鐘 )
價錢: $218幾/位 小孩$158/位
另加10%

報名:

1) FA8866 (2A) --已入$200 27/6

2) Ringo Mom (1A)
3)Winnie_sh(2A+陽光妹)

5) mylulu007 + honey -- 已入$200 29/6
6) 060228(1A)
7) sweetcouple (2A)
8) 叉媽 (1A)
9) 維尼兵團 (2A)
10) sillything 1A 已入$100 29/6
11) JHAMAI 1 A --已入$100 27/6
12)甜芋(1A)
13)Froggy_joe(1A)
14)彥彥公主(2A)
15) daddykong (1A+1child)
16) MrsRose (2A)

伯爵府

好掛住大家...........o既食相

伯爵府

我同老公全程食食食,真係估唔到陽光佬係咁BABY FACE架,講野又CC文文,唔怪得忍到陽光媽咁大女人 ,是晚陽光佬主內照顧陽光妹,陽光媽同阿FA三檯車輪轉,好似擺酒咁。

下次仲話食shark’s fin,擺酒都要分開幾次食,真係豪門夜宴

228果張鯨吞甜蝦相,我唔知點放上來喎,228您放心,我會同您戴番副超(好似cha siu mami大頭相咁),一定無人知係228來既.....

是晚食得高興,回到家已落了格,老公一句,"好玩,好食,好超值",講明下次一樣唔帶對嘩鬼去食shark’s fin。費事食少左。

伯爵府

繼BBQ及日本放題後,我地為食兵團今次向豪華大排檔出發..

食魚翅海鮮宴, 如有興趣可入黎報名,日期容後再訂.
註: 日期確定後,報名者要落訂的,請勿放飛機,謝謝!!

日期: 待確定 - (如無意外會在星期六)
時間: 晚上

地點: 跑馬地大排檔-魚翅海鮮

報名:

FA8866 (2A)
JHMAMI ( 1A )
mylulu007 (2A), 等緊大家浩浩盪盪,好似去飲咁大嗌"飲杯"!

首頁

尾頁

跳至