論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

繼BBQ及日本放題後,我地為食兵團今次向豪華大排檔出發..

食魚翅海鮮宴, 如有興趣可入黎報名,日期容後再訂.
註: 日期確定後,報名者要落訂的,請勿放飛機,謝謝!!

日期: 待確定 - (如無意外會在星期六)
時間: 晚上

地點: 跑馬地大排檔-魚翅海鮮

報名:

FA8866 (2A)

[ 本文章最後由 FA8866 於 08-7-7 11:46 編輯 ]

公爵府

2008年06月14日(星期六)巴西燒烤
報名:

1.FA8866 (1A)

公爵府

2008年06月14日(星期六)巴西燒烤
報名:

2. JHmami (1A)

公爵府

原文章由 060228 於 08-5-23 19:55 發表
送佢地去角位揍BB! FA, 是不是有露天地方?

係呀,一半露天,一半室內. 當然可以帶小朋友黎啦.

仲有,如有人帶工人,我地可以計下人數,夠數就訂位時可另訂1/2檯比佢地食,咪我地又可傾計,佢地又可以自在d食下野.

公爵府

原文章由 叉燒媽咪 於 08-5-24 00:30 發表

樓下有個類似 "停車場" 既地方, 好多錶位, 不過weekend 成日full, 隔離維景都park得

離下題先,叉燒媽咪,點解您張相要油左隻眼既??好搞笑.

公爵府

原文章由 mylulu007 於 08-5-24 00:39 發表
撞正果日有人來home visit, 如果唔係最近維園一定係我!

我都好想去呀....

公爵府

原文章由 ccbeauty 於 08-5-24 02:42 發表
我唔制呀, 對kids 要考試冇得嚟

下午幾個鐘偷唔到雞呀??

公爵府

喂))))個個考慮帶唔帶工人,點訂位呢??
我鐵定唔帶,因老公唔黎,bun姐要整lunch比佢食.

公爵府

原文章由 叉燒媽咪 於 08-5-24 23:15 發表
因為佢地兩兄弟好似樣, 除左對眼.
為左增加佢地既"相似度", 就同佢地戴返副超

ps: 有無好既bun / bun agent 介紹呀? .... 麻煩pm我...

oic 睇真2兄弟d輪廓真係好似喎.

無agent介紹呀,我工人都係朋友完約我要既.

公爵府

原文章由 叉燒媽咪 於 08-5-27 15:26 發表
我仲低過石油氣... maybe 係 "火水"咋

你地係咪識左好耐, 成日出黎玩嫁? 你地甘熟, 我怕你地到時唔侵我玩, 要我玩自閉嘛...

同埋呢, 我地一家6月中去旅行, 13號夜晚先返, 唔知夠唔夠精神呢?

不過有理 ...

我地大概一個月左右出黎食一次,笑一次飽既.
唔會唔侵您玩,大家都係出黎嘻嘻哈哈.多d人仲熱鬧d
其實我地都覺得次次家傭版見面都好似為左遊行呀個d,次次都來去怱怱,不如睇下大家有無興趣出黎聚下,可以吹下水/呻下工人d野.

公爵府

2008年06月14日(星期六) 巴西燒烤
地點: 銅鑼灣維園巴西燒烤
時間: 2008年06月14日(星期六)
12:00p.m.-3:00p.m.
價錢: $58/位-未計加一

報名:

3. 060228 (1A....可能帶埋工人+BB)
4.winnie_sh(1A)諗緊帶陽光妹就要帶陽光賓...
5.Joanthony (2a+1b), 等我同埋我工人一齊來比你地鑑賞下..
6. ellawyc (2A+1B) 考慮同唔同工人一齊黎..
7. sillything (1A)
8. cw-kk ( 2a )
9. 叉燒媽咪 (1a+1b)

公爵府

2008年06月14日(星期六) 巴西燒烤
地點: 銅鑼灣維園巴西燒烤
時間: 2008年06月14日(星期六)
價錢: $58/位-未計加一

報名:

3. 060228 (1A....可能帶埋工人+BB)
4.winnie_sh(1A)諗緊帶陽光妹就要帶陽光賓...
5.Joanthony (2a+1b), 等我同埋我工人一齊來比你地鑑賞下..
6. ellawyc (2A+1B) 考慮同唔同工人一齊黎..
9. 叉燒媽咪 (1a+1b)

暫定12 A +3B
各位靚媽,帶唔帶工人/BB??
另仲有無人有興趣??11-06-2008截止
要覆啦,訂位呢.

公爵府

原文章由 ellawyc 於 08-6-9 22:58 發表

A....呢位同學請放心, 巴西燒烤奧妙之處, 係食客們可以繑埋手, 佢地燒好晒就拎出黎, 逐張枱巡住黎問. 沙律同甜品就self-serve.
叫阿勁賓諗下當日著咩勁裝丫不如~ ...

我Bun如果唔係要整野比我老公食,我都會同埋佢出黎啦. 但我老公要係屋企做野,所以bun要整lunch比佢.

公爵府

原文章由 joanthony 於 08-6-9 22:51 發表
剛同勁bun講下星期6 bb招, 呀sir 唔去啦 (成班女人支支jell jell我費事叫佢出黎la), 佢問我: 噤呀sir 唔去而我又要幫手bbq, 邊個睇住darrin (我個仔)呀? 攪到我都唔識答. ....... 突然想起當初決定請佢時用idd 同佢 ...

無所謂啦,我地都係諗住試下好似d媽媽會搞聚會咁,係家傭版搞下,出黎happy下. 多人少人一樣咁玩啫,今次出完黎,可能下次又會多d人.
不過如太多人就要學d媽媽會要收$$先囉.唔係萬一甩底我地就大劑了. 今次人少少唔怕,易訂位.

公爵府

原文章由 過客 於 08-6-9 23:33 發表

我都想黎, 但我有 case 係身, 一來冇咩心機, 二來想出黎多謝各位, 但如果我出黎, 又會問你地單 case 既意見等等

如果我又黎, 又問你地我個 case 同煩住你地, 你地介唔介意 ar? 如果可以既話, 我又報名 ...

出黎啦,當散下心,大家傾下您件事有何不可??
您個case依家唔好係網上講啦,等搞掂先分享出黎,以免影響.
另多謝就唔駛啦,您唔好介意我地係傻既就得啦.

公爵府

原文章由 mrsrose 於 08-6-10 00:43 發表
Hi all,

如果我話我都想去,唔知你地歡唔歡迎呢!

mrsrose

ok呀,我地都係出黎吹下水,食下野.
您係唔係報名??

公爵府

原文章由 ypoons 於 08-6-11 02:23 發表
我9唔9先入黎發表下, 係咪都可以參加? 係就計我1a.....
食, 我好有興趣......
我從未試過同網友見面呢.......唔知到時會點?

當然可以啦,加您1A??
Rose,您又係1A??

公爵府

20080614(星期六) 巴西燒烤地點: 銅鑼灣維園巴西燒烤
時間: 20080614(星期六)
價錢: $58/-未計加一
報名:

3. 060228 (
2A+1B....如冇特別,應該帶埋工人+BB)
4.winnie_sh(2A+1B)
帶陽光妹就要帶陽光賓...
5.Joanthony (2a+1b),
等我同埋我工人一齊來比你地鑑賞下..
6. ellawyc (
3A+1B) 由於joanthony會帶佢個極品有型工人, 我又帶蜜糖婆婆黎同佢過兩招先~
9.
叉燒媽咪 (1a+1b)
10. tiramisu (2A)
11.
過客 (1A)
12.MrsRose (1A)
13. ypoons (1A)

20(A) 5(B)
12-06-2008(星期四)我要訂位啦.

[ 本文章最後由 FA8866 於 08-6-12 09:55 編輯 ]

公爵府

訂左位啦,12:00-3:00p.m. 20位A+B 陳小姐,到時見啦.

20080614(星期六) 巴西燒烤地點: 銅鑼灣維園巴西燒烤
時間: 20080614(星期六)
價錢: $58/-未計加一
報名:

3. 060228 (
2A+1B....如冇特別,應該帶埋工人+BB)
4.winnie_sh(2A+1B)
帶陽光妹就要帶陽光賓...
5.Joanthony (2a+1b),
等我同埋我工人一齊來比你地鑑賞下..
6. ellawyc (
3A+1B) 由於joanthony會帶佢個極品有型工人, 我又帶蜜糖婆婆黎同佢過兩招先~
9.
叉燒媽咪 (1a+1b)
10. tiramisu (2A)
11.
過客 (1A)
12.MrsRose (1A)
13. ypoons (1A)

20(A) 5(B)

公爵府

原文章由 過客 於 08-6-12 14:59 發表

地點係邊架, 我住上水, 香港區原全唔識路.

好易搵架,係維園入面,就係游池隔離,您問人都問到架.

首頁

尾頁

跳至