論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

第一次請姐姐,佢係香港好多年,早幾日放假同婆婆講去睇牙,我要比返$佢嗎(人工我負責,我啱啱先知佢睇左牙,佢返黎冇出聲)

別墅

我都想知呀!!!!姐姐爛左4隻牙!佢未黎我到工作時已爛,呢幾日痛到要勁食止痛藥,但要下星期先有位睇牙醫....因為爛得好犀利應該要拔晒佢.....保險可Claim 2/3.....其餘1/3邊個比呢?

水晶宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆:姐姐睇牙

僱主只需包緊急牙科,其他唔需要架

我們都以為,很努力去做,就可以做好一件事。但原來我們是很用力地,去做錯一件事。

伯爵府

引用:第一次請姐姐,佢係香港好多年,早幾日放假

原帖由 samoto75 於 15-02-09 發表
第一次請姐姐,佢係香港好多年,早幾日放假同婆婆講去睇牙,我要比返$佢嗎(人工我負責,我啱啱先知佢睇左牙 ...
冇出聲唔好理佢

伯爵府

引用:我都想知呀!!!!姐姐爛左4隻牙!佢未黎我到工

原帖由 panda011230 於 15-02-09 發表
我都想知呀!!!!姐姐爛左4隻牙!佢未黎我到工作時已爛,呢幾日痛到要勁食止痛藥,但要下星期先有位睇牙醫....因 ...
餘下1/3 係你比,叫佢去政府睇,仲有claim到2/3 但你要睇番每年牙科最高claim 到幾多,如果有4隻要mook. 我諗你要貼好多錢

大宅

引用:我都想知呀!!!!姐姐爛左4隻牙!佢未黎我到工

原帖由 panda011230 於 15-02-09 發表
我都想知呀!!!!姐姐爛左4隻牙!佢未黎我到工作時已爛,呢幾日痛到要勁食止痛藥,但要下星期先有位睇牙醫....因 ...
排街症脱牙免費

首頁

尾頁

跳至