跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

頭先同個仔去住所入面個公園玩,我地打緊鞦韆,
岩岩開始左唔夠一分鍾,就有三個著住校服既女中學生過左黎等鞦韆,
咁我地岩岩玩,就梗係玩多陣先架啦~ (睇佢地3個都唔似係真係想玩架啦)
咁佢地見我唔走,其中一個就吐左口水係地下到 (好似想趕我走咁款)
咁我有小朋友係度,都唔想同佢嘈,我就講左句:「咁好唔衛生喎」 mouth: ,
吐口水個個"超"左我一眼,就走左去我後面係咁吐口水落地
(我睇唔到佢吐,但係聽到d聲)我轉頭望住佢,佢就冇吐.....激c我....
其中一個仲係公園食煙添...(係公園食煙已經唔岩啦,可況仲有小朋友係度,我個仔得1歲九個月咋!!! )
唔知係咪我個仔感覺到個氣氛唔對路,開聲話要走,(如果唔係我個仔要走,我實同佢c過)
咁我一走開,佢地就好冇禮貌咁講:「好行夾唔送啦」「小心d行呀,睇住仆親呀」咁,我咪忍唔住同佢講「乜咁冇家教架」,佢仲話「有冇家教關你乜事」,我就話「梁x偉(校名)我認得你」,佢仲講左句「梁x偉(校名)死左好耐啦喎」
之後我就寺左管理處投訴:;pppp: ,佢地即刻派人去睇啦~(我返到home係窗口見到佢地比人鬧仲走左添 )
之後我仲打左電話去佢地學校個副校長投訴添~
真係激c我啦~

大宅

唔好嬲&激氣,對付依d壞學生,真係唔可以手軟.
原文章由 獅子仔媽媽 於 08-5-24 14:46 發表
頭先同個仔去住所入面個公園玩,我地打緊鞦韆,
岩岩開始左唔夠一分鍾,就有三個著住校服既女中學生過左黎等鞦韆,
咁我地岩岩玩,就梗係玩多陣先架啦~ (睇佢地3個都唔似係真係想玩架啦)
咁佢地見我唔走,其中一個就吐 ...

洋房

而家d中學生咁壞架咩, 對住個小朋友都咁吾嚇氣, 同小朋友爭野玩, 真係不知所謂, 真係激氣

男爵府

D咁o既人唔好生仔,唔係第時實比自己D仔女激死(有報應)

大宅

今時唔同往日...唔係話d中學生...連小學生都很可惡mouth:
[url=http://lilypie.com][/url

首頁

尾頁

跳至