網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

谂住新年最後一淘,點知有件外套著唔到,好傷心呀~!旺旺店主,但冇覆,點算好?快递係咪已經停晒?新年後仲可唔可以退貨?我怕系統夠鐘就打款俾店主

大宅

回覆:最後一淘,點知。。。

查看宝贝:韩版宽松长款毛领羊羔绒内胆撞色拉链加厚保暖工装棉衣棉服厚实女 http://tb.cn/BbPxOIy

男爵府

黑店?

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

kkaatthhyy 發表於 15-2-9 16:20
谂住新年最後一淘,點知有件外套著唔到,好傷心呀~!旺旺店主,但冇覆,點算好?快递係咪已經停晒?新年後 ...

間舖 8/2~2/3 休市,所以無人覆。

http://cocojr.taobao.com/index.htm?spm=2013.1.w5002-8231324043.2.jfJGeP

大宅

10號前廣東省仲可以寄,12號前順豐都仲收件

或者搵到個店主叫佢延長收貨

子爵府

引用:谂住新年最後一淘,點知有件外套著唔到,好

原帖由 kkaatthhyy 於 15-02-09 發表
谂住新年最後一淘,點知有件外套著唔到,好傷心呀~!旺旺店主,但冇覆,點算好?快递係咪已經停晒?新年後 ...
你可以試「售後」
我之前淘左手機套
發現尺寸唔岩
淘寶受理後四天內
如賣家無反對就自己退款
(我揀左只要求佢退款,我唔退貨)
寫明係尺寸錯,用唔到

男爵府

佢得一個size , 係你自己唔啱著定係件衫本身問題

侯爵府

如果佢寫既尺寸冇錯,係你以為會啱著,
咁就5関賣家事喎!
你要預咗比你退係人情,5比退係道理。
不過你寄返件衫返去,車錢運費都唔平。

大宅

多謝大家既回覆,件褸得一個size,係我自己肥著唔落
店主都係冇覆到,我噤左\"退貨退款\",希望佢俾我退啦

象牙宮

kkaatthhyy 發表於 15-2-9 16:20

件褸得一個size.
沒有呎寸明細... 去購?????

网購, 買衫/鞋 : 知自己呎寸: ....

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

引用:Quote:kkaatthhyy 發表於 15-2-9 16:20 谂

原帖由 333s 於 15-02-10 發表
件褸得一個size.
沒有呎寸明細... 去購?????
我平時著L(寬鬆)/XL, 今次失策,見到size都夠大件以為會岩着,點知件褸真係好厚實,內籠全部係毛毛, 我手臂爆迫,搏頭好窄,着唔到 其實得一個size又冇寫加大,我應該留意可能會小,又一次經驗

大宅

不如你睇下其他jm有無興趣要咗佢仲好啦,寄返上去運費都唔平,而且唔係件褸本身有問題,只係你唔啱著,賣家未必肯退款

首頁

尾頁

跳至