論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

原文章由 Mymelody2006 於 08-5-30 12:11 發表
Sure!!!

但是, 不知道她在哪裡認識的, 看她draft SMS, 只知道他姓陳

唉, 我以前果個結埋婚tim啦............都吾知點解d 香港男人, 乜依家香港d 女人c 晒咩, 要娶個工人返屋企, 定係佢地覺得好抵, 連3千幾元工人費都慳埋

侯爵府

想澄清, 我並無種族歧視佢地, 只不過, 一心諗住請個人返黎幫你手, 但當做做下, 中途話要返去結婚吾做, 再講講下, 又話原來要嫁香港人, 講講下, 又話要拿返passport(係agent樹, agent 吾肯比佢), 一陣又話all sat & sun 要放假去攪結婚(係all sat & sun =返五日工), 走左之後, 都還要搵個男人黎兇我, 叫我termination letter 寫 finanical problem, 否則佢'愛人'要返印尼等visa, 吾可以係香港結婚, 佢'愛人'身體吾好, 吾想離開佢............

比佢玩左甘耐, 還要擔心佢大肚, 又未搵到人幫手, 都要迫住抄左佢先, 之後捱左大半年, 依家先叫有工人settle down.

我諗, 如果你係我, 你都會有甘的反應&甘的感覺, 又吾識講, 又吾識看, 又吾識寫, 真係愛情至上?

一個阿伯(起碼40歲), 娶個24 歲靚妹, 而一個24 歲靚好又甘願嫁一個做得佢老豆既男人又為乜.....................我真係吾知, 我愚眛

首頁

尾頁

跳至