婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 新手媽咪仔 於 08-5-25 16:55 發表
我女女三個幾月大,除去打針之外未帶過去街.有次我奶奶帶個黑蚊蚊師奶入黎睇bb,我個女醒就一手抱起俾個師奶抱,我個女即喊,自始一見其他人就喊(爸爸都唔跟)奶奶仲話我成日唔帶bb出街見人,一見生保人就喊,激 ...

帶唔帶咁細既bb出街只係個人選擇,
無話啱定錯,你個b喊,之後唔比其他人抱,
可能係因為果個師奶嚇親佢姐
我阿b由未滿月到宜家4個月,出過n次街,
早幾日米又係比我姑姐玩到佢喊,跟住全日都唔比其他人抱啦
我fd個女又係幾個月大,佢夠只係去健康院先出街啦,
佢個女都唔會唔比其他人抱既,仲笑得好開心添

洋房

我都有一對討厭的6299

原文章由 新手媽咪仔 於 08-6-4 19:44 發表
各位:自從5月25號我發脾氣走去之後,我99都唔敢再上黎喇...(我老公叫佢唔好上黎住),99都知我嬲緊仲問我老公我嬲完未,我無正面回答,呢排真係清淨哂,哈哈 ...

恭喜你呀,可以清靜咁耐,另一個網友講得,嬲完都唔好講佢知!
我都有一對討厭的6299,個個禮拜日上我地屋企睇bb,我個bb剛滿九個月,見親佢地都喊,搞到佢地好無癮,我就好開心,所以佢地次次都話要我地多d帶佢出街,但係又唔唸下我同老公星期日放假至有時間帶佢出街,咁你地上左仲帶鬼帶馬咩,又唔知自己阻住人。佢地仲好鍾意管人d家事,連幾錢電費水費都要問,關你鬼事咩,總之好煩,我暫時都忍佢地,唔知可以忍到幾時至火山爆發:)

首頁

尾頁

跳至