親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

日本, 泰國, 韓國 or 台灣

or other suggestion???

pls advise, thx!

男爵府

小樹熊:

你好詳細呀!
你住過邊間 酒店??
有冇試過轉團??

原文章由 小樹熊 於 08-5-26 11:28 發表

我首選係泰國,我自己帶住兩個小朋友去都幾次了。

語言:英文、廣東話 (唐人街) 或者國語都得
交通:BTS、MTRA 兩鐵唔怕塞車 或的士出入價錢平都好方便

酒店:
1) 帶住兩個小朋友最好選 apartment 有廚房仔同洗方機的要 ...

男爵府

你好詳細呀
我打錯 ...should be 跟團
你有冇試過??

因我驚攪唔掂2隻monkeys

原文章由 小樹熊 於 08-5-27 16:46 發表

Josa,

最近住的都是以 service apartment 為主,貪佢有廚房 / 洗衣機方便 D。

1) Natural Ville
價錢:依家要仟幾蚊晚但agent做緊buy 2 get 1 free
位置:商住區,通常都係租比長期留係泰國做野的外國人住,BTS Chitlom 要 ...

男爵府

你好詳細呀!!
係我打錯....should be 跟團

你有冇試過??
因我驚攪唔掂2隻monkeys

原文章由 小樹熊 於 08-5-27 16:46 發表

Josa,

最近住的都是以 service apartment 為主,貪佢有廚房 / 洗衣機方便 D。

1) Natural Ville
價錢:依家要仟幾蚊晚但agent做緊buy 2 get 1 free
位置:商住區,通常都係租比長期留係泰國做野的外國人住,BTS Chitlom 要 ...

首頁

尾頁

跳至