跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

財務報告 (10)

siuyauyau14.300.14
biscuitbb17.300.17
eebabybaby29.150.29
curlyhair36.420.36
maches41.300.41
tsuisuiping46.300.46
myking90150.90
miumiu112534.420.34
加而晴媽媽47.300.47
erniebao70.600.70

大懶貓堂...您筆交易 reversed.. 請再入過。。。。

siuyauyau, biscuitbb, maches and tsuisuiping
... confirm 已收到$$。。。

[ 本文章最後由 joyjoy815 於 08-6-5 08:16 編輯 ]

別墅

JoyJoy & KiKI,

Hello,今日打過俾你地話交一個錢先 $150.29,if C6到時有假先加佢OK?已經入咗la,收到嗎?

洋房

原文章由 joyjoy815 於 08-6-4 20:49 發表
 財務報告 (10)

siuyauyau14.300.14 biscuitbb17.300.17 eebabybaby29.300.29 curlyhair36.420.36 maches41.300.41 tsuisuiping46.300.46 myking90150.90 miumiu112534.420.34 加而晴媽媽47.3 ...

我交左$$啦
BB健康,快高長大!!!!

男爵府

畀面勳章

原文章由 eebabybaby 於 08-6-4 22:48 發表
JoyJoy & KiKI,

Hello,今日打過俾你地話交一個錢先 $150.29,if C6到時有假先加佢OK?已經入咗la,收到嗎?

收到喇

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

JoyJoy,
Already deposit $300.22 to your account. Please check. Thanks!

大宅

好媽媽勳章

原文章由 joyjoy815 於 08-6-4 20:49 發表  財務報告 (10)siuyauyau14.300.14 biscuitbb17.300.17 eebabybaby29.150.29 curlyhair36.420.36 maches41.300.41 tsuisuiping46.300.46 myking90150.90 miumiu112534.420.34 加而晴媽媽47.3 ...
okok 陣間再去入過 , 咁我張票係咪即係唔得呀?

複式洋房

deposit $150.9 ~~ pls check

see you all

大宅

請大家睇一睇!!!關於727 gathering

對不起

由於酒店出現左問題....
7月27號個場地已經交左比其他人......
而我地只能夠改期~~~

7月20號----
當然...由於酒店出錯~
佢地都會補償我地既損失~
我"r"到一d offer
人頭$100一人...等等

比左錢既媽咪如果係7月20號真係黎唔到
我地一定會全數歸還~請pm我

麻煩到大家真係好對唔住呀...

如果大家有咩問題想問
可以直接pm我或打電話比我
不過最近我比較忙..用電話比較直接d....對唔住呀....

joyjoy....今次真係要麻煩你喇....

Q & A
問:而家我比左$150一人..但酒店又平左...咁我咪好蝕...
答:放心...我地一定會計返條數..當日會現金找返比你

問: 我未比錢..不過7月20日都黎到..咁我而家比幾多呀
答: 請都先交當日要交既數目, 咁會好計得多

問: 我比左兩個人既錢..但我當日有一人黎唔到..而一個黎到..咁點呀
答: 請你pm我或打比我講底...到當日都係會現金找比你

上次我已經交底左我個contact no
如果有問題...可以打電話比我....

可以7月20日出席既mami也請通知我一聲
咁起碼我知道你地已經知道左日期已經改左做7月20日

如果有mami既朋友都join左黎一個gathering
請麻煩都通知佢地一聲.....

再一次對唔住..麻煩大家喇
http://hk.myblog.yahoo.com/avrilstories

複式洋房

各位交左錢嘅mama,
如果可以請pm我你們的聯絡電話,
或有問題可pm我或kiki,我或kiki會盡快回覆你們,
對於今次酒店出錯而要改期,
我地對參加者及工作人員亦深表協意..

男爵府

畀面勳章

財務報告 (11)

雪瑩媽咪12.420.12
日落
20.300.20
takuprio22.300.22
kawaiimama32.300.32
DoDoMum51.300.51
fbbdoris88300.88

[ 本文章最後由 joyjoy815 於 08-6-5 21:49 編輯 ]

男爵府

畀面勳章

原文章由 myking 於 08-6-5 15:00 發表
deposit $150.9 ~~ pls check

see you all

收到...see 財務報告 (10)

Btw, please note that the gathering date is changed to 20 July. Pls see Kiki note below and confirm her if you are available.

男爵府

畀面勳章

原文章由 takuprio 於 08-6-5 11:03 發表
JoyJoy,
Already deposit $300.22 to your account. Please check. Thanks!

收到...see 財務報告 (11)

Pls note the gathering date is changed to 20 Jul. Please see Kiki's note above. Please confirm her if you are available.

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

我都入左$300.43啦!
20/7 ok!

原文章由 joyjoy815 於 08-6-5 21:57 發表

收到...see 財務報告 (11)

Pls note the gathering date is changed to 20 Jul. Please see Kiki's note above. Please confirm her if you are available.

男爵府

7月20號, 我都ok啊~~

男爵府

好媽媽勳章

HIHI~JOYJOY & KIKI

我7月20號都ok呀!!!
今日下午1點入左數啦$300.69, 請你地check一check呀!!!
唔該哂啦~~~

男爵府

畀面勳章

Hi ~JOYJOY & KIKI

我哋都無問題, 我一早已入了錢 , $420.42

Thanks

大宅

好媽媽勳章

喎再入左啦

男爵府

畀面勳章

財務報告 (12)

大懶貓堂31.300.31
dorasky43.300.43
happy_yuenyuen69.300.69
?????300.62

邊個媽咪用ATM入咗 HK$300.62...

原先個 number (62) 係 s-kwok, 佢已經俾咗

6/6 入咗 HK$300.62 既媽咪快D call 我啦.....

大宅

原文章由 joyjoy815 於 08-6-6 21:15 發表
財務報告 (12)

大懶貓堂31.300.31 dorasky43.300.43 happy_yuenyuen69.300.69 ?????300.62

邊個媽咪用ATM入咗 HK$300.62...

原先個 number (62) 係 s-kwok, ...

我好似講錯左....
已經刪除左~

[ 本文章最後由 ~kiki~ 於 08-6-6 21:22 編輯 ]
http://hk.myblog.yahoo.com/avrilstories

男爵府

畀面勳章

財務報告 (13)

???95300.95
kathereen16.420.16
kit
24.300.24

kiki... 邊個係95號???

首頁

尾頁

跳至