自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

Del

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

之前有冇問個staff幾時到期??
~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

大宅

引用:之前有冇問個staff幾時到期??

原帖由 lailaiha 於 15-02-10 發表
之前有冇問個staff幾時到期??
無呀!都唔會刻意問wo又!因為我無諗過咁快到期

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 笑得好勳章 美好大世界2017勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章

回覆:飲埋呢轉樂天奶粉唔會買

打電話去退或者換,會換架

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

公爵府

畀面勳章

引用:我仔食樂天奶粉,比較冷門⋯間唔中呢間野就

原帖由 Yogurtyogurt 於 15-02-10 發表
我仔食樂天奶粉,比較冷門⋯間唔中呢間野就會話6折問我地買唔買,今次6折之餘仲要買6送一,($111)一罐3號 ...
好抵喎

男爵府

比著我會打去換,或問下點解expire date 咁快到?
如果正常expire date 係over 一年以上, 我會有d比人呃既感覺囉~~~

大宅

畀面勳章

我屋企有一罐抽獎抽返來的,我冇睇exp.date

大宅

引用:打電話去退或者換,會換架

原帖由 tracy.ho 於 15-02-10 發表
打電話去退或者換,會換架
佢話會換比我,但佢最攪笑係問我介唔介意比返少少運輸費,但都成舊水,叫我比少少$80,但我唔想比都無問題我拗哂頭,點會想比呢,我都係為佐慳果幾廿蚊先去訂,佢話啲promotion網有寫exp date,但佢係whatsapp問我買唔買,佢又無講幾時到期,我點會知,都唔係我問題囉我覺得,況且我一早同佢講仲有6罐呢

大宅

引用:Quote:原帖由+Yogurtyogurt+於+15-02-10+發

原帖由 快樂 於 15-02-10 發表
好抵喎
都抵架,原來佢地真係想為佐清佐呢批貨先咁平

大宅

引用:比著我會打去換,或問下點解expire+date+咁

原帖由 V塞娜 於 15-02-10 發表
比著我會打去換,或問下點解expire date 咁快到?
如果正常expire date 係over 一年以上, 我會有d ...
開頭whatspp佢見佢幾個鐘都唔覆我,以為真係搵我笨,好彩我無聊睇下個期咋!唔係真係食唔哂曬哂又申訴無效點都覺得有少少比搵笨,飲埋呢轉唔再買呢隻喇,安滿果啲仲好

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Yogurtyogurt 發表於 15-2-10 19:46
佢話會換比我,但佢最攪笑係問我介唔介意比返少少運輸費,但都成舊水,叫我比少少$80,但我唔想比都無問題: ...

咁搞笑?
個staff 用自己電話whats app你??
~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

侯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 冬日勳章 陪月勳章 畀面勳章

咁你本身果6罐幾時到期?

大宅

如果無得換就算啦,到10月可能飲剩一兩罐,早一兩個月捐左去當做善事,唔好屈住係個心度,點補都補唔返。

首頁

尾頁

跳至