自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

畀面勳章

脷底生左2粒痱滋
飲水都痛 :(
各位 有無良方分享?

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:脷底生左2粒痱滋飲水都痛+:(各位+有無良方

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆:脷底生痱滋, 有咩解決方法

浪口水拿佢都快好

珍珠宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

我用鹽刷,爆痛,但即好。

珍珠宮

牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

用鹽拿下去,第二日即唔痛

珍珠宮

回覆:脷底生痱滋, 有咩解決方法?

用飲管飲水會無咁痛

別墅

畀面勳章

talkative 發表於 15-2-12 07:21
呢支啦,痱滋爛嘴咩都得,搽一兩次已feel到唔痛了。

唔該曬!即買!

別墅

畀面勳章

Hangsin 發表於 15-2-12 09:09
我用鹽刷,爆痛,但即好。

有無痛到流眼水?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

salt最快好

珍珠宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

引用:Quote:Hangsin 發表於 15-2-12 09:09 我用

原帖由 cherrychu328 於 15-02-12 發表
有無痛到流眼水?
痛到想死,但第2日即好,所以都死頂

侯爵府

大廚勳章

回覆:cherrychu328 的帖子

我又係利底生飛滋,慘!!! 頭先痛到野又唔想講野。頸同耳都痛埋。我剛剛係萬寧買左呢個,$29.9一次性。我鼓起勇氣塗落去,4秒即沖水,出左個白面。而家開始好啲。係米work就睇明天。次前用鹽,可能太濃,我真係痛到暈左,眼出晒雪花。嚇死。

快樂烹飪好時光,天天都是快樂天。
互相幫助~

天氣仲係好熱啊

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 cherrychu328 於 15-02-12 發

原帖由 talkative 於 15-02-12 發表
呢支啦,痱滋爛嘴咩都得,搽一兩次已feel到唔痛了。
呢支勁, 有薄膜遮住痱滋,可正常生活

這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

子爵府

育兒性格勳章

我喉嚨頂近"吊中"位生呀

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+talkative+於+15-02-12+發表

伯爵府

虎到金來勳章

我係脷底最入個到,痛c

大宅

每日食五六個奇異果,連食三日,好快好返!

大宅

用鹽真係會痛到暈低, 我試過...

我用保治靈

別墅

畀面勳章

幸福羊寶寶 發表於 15-2-12 17:09
我又係利底生飛滋,慘!!! 頭先痛到野又唔想講野。頸同耳都痛埋。我剛剛係萬寧買左呢個,$29.9一次性。我鼓 ...

好呀好呀 唔該曬!

侯爵府

大廚勳章

引用:Quote:原帖由 貓頭雀 於 15-02-12 發表呢支

原帖由 talkative 於 15-02-12 發表
係呀,呢支超正,係醫生朋友介紹我地用的
真係要入番一支看門口先得啦。生飛滋好痛苦。係呢,想請問支野幾錢?唔該晒

互相幫助~

天氣仲係好熱啊

侯爵府

大廚勳章

引用:用鹽真係會痛到暈低, 我試過...我用保治靈

原帖由 skkhaki 於 15-02-12 發表
用鹽真係會痛到暈低, 我試過...

我用保治靈
用鹽。。簡直可以列入十大酷刑之一

互相幫助~

天氣仲係好熱啊

首頁

尾頁

跳至