自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

唔會諗,唔會買,邊有咁荀

伯爵府

2018復活節勳章

好難信喎

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

回覆:18萬變千幾萬?我唔信囉

Calling 大力
太理想不似真實,但我想具體啲知破綻

這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

walinglingwa 發表於 15-2-12 13:52
以下係朋友問我個PLAN好唔好..我唔信囉..不要問我邊間同任何資料,我唔清楚,但我覺得冇咁著數囉,同埋講緊係 ...
太多水份, 有幾多係保証?
放下自在

公爵府

回覆:18萬變千幾萬

邊有咁長命!

侯爵府

類似年金,依家好興,供一定金額,之後你幾歲打後,個個出一定金額既錢,好似長俸咁,多數話到你死,或者100 歲咁,但身邊至今未有個例子真係到年期攞到錢使,所以係咪真係呃人,我唔知,但我重點係,我呢一代買人壽,保到子大女大,我都無需要再買,我仲要買保足三代,我迫死自己咩,由子女自己發揮,自己靠自己啦。

侯爵府

可以透露呢份唔係基金單。真係供5年。類似年金單。

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

供30年先開始有得摵少少,講真,幾廿年後3萬蚊嘅購買力同而家一唔一樣先

請勿打招呼~

公爵府

牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

唔好信

男爵府

吹到千幾萬咁大?我唔會買囉!

首頁

尾頁

跳至