自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

大宅

唉.. 就算個中一女生係錯. 都係父母, 老師, 學校無教, 佢地都有錯.. 記過咁係用咩名議.. 都要有罪名架.. 真係係blog 衰口賤都可以入罪呀 ...

不過呢個校長... 都唔係好人... 佢未做校長之前做訓導主任..
出晒名唔查明原因就入你罪.. 我都試個俾佢屈偷人野. 但事實查出黎無做過.但我呢世女都記得佢鬧過我 無家教..

當年唔係我唔識野. 阿媽又要搵食. 我當日實complained 佢呢條
pk.

咁pk 既人都可以做校長.. 真係教育界既淪陷... 學生們既不幸...

複式洋房

學校點解咁無里頭比個大過個女學生,奇奇怪怪mouth:

伯爵府

畀面勳章

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

記大過~
個女仔係講得衰D,不過都唔駛記大過掛...
一個學生比人記左大過好似會有記錄架///對佢升學會好大影響!!
人就是如此!喜歡隨著環境轉變.是對是錯,當下覺得好玩就不顧後果!做了媽媽時常會大罵孩子的好奇.好勝心.但做媽媽的會否反醒自己也不是如此!

男爵府

我又唔明點解咁都要記大過?乜香港唔係主張言論自由咩?
其實學校唔係應該要了解吓個女生,點解會講啲咁說話?佢心理狀況係點呢?可能佢屋企有問題呢。

大宅

講咩都冇用,輔導下佢仲好啦.佢咁諗好有問題喎

首頁

尾頁

跳至