自由講場

跳至

首頁

尾頁

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

我似妳老公,2個中喼都搞掂LO,不過D細路衫多到......
盡我一己之力,發放正能量!

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原文章由 小泳 於 08-5-28 12:00 AM 發表
細佬仔大得快, 反而多衫?

大人吾同喎, 鍾意既, 真係可以著十幾廿年~

因為唔捨得丟,由佢地BB到而家個D都冇丟到,妳話係唔係多到......(有人接手就好喇!我奶奶恨我D叔仔成家立室好耐lo)

超級版主

原文章由 kc_01k 於 08-5-28 12:01 AM 發表

睇你都係廿四孝, 我好彩, 呀仔d衫一唔o岩就比表弟, 有人接手.....

我諗我唔係廿四孝,而係我本身成個毒女咁,唔鍾意行街睇衫

首頁

尾頁

跳至