跳至

首頁

尾頁

別墅

報到....我c6係警察

別墅

原文章由 mayho1119 於 08-5-28 09:11 發表
報到....我c6係警察

有一個歲半既仔,住元朗

別墅

原文章由 julieann 於 08-5-28 20:53 發表

梗係可以加入啦~ 咁你c6依家調左去做咩呀?

我依家仔仔就快九個月大, 我地都想追多一個, 可能等阿仔13-14個月大就開始造人, 大家覺得咁樣會唔會太快呀? 因為我唔想佢地年齡格好遠呀, 咁如果可以係阿仔13-14個月 ...

我反而覺得到兩個隔3年會好d,我都係有個仔依家歲半,
都想過多年追多個....

別墅

原文章由 julieann 於 08-5-28 20:53 發表

梗係可以加入啦~ 咁你c6依家調左去做咩呀?

我依家仔仔就快九個月大, 我地都想追多一個, 可能等阿仔13-14個月大就開始造人, 大家覺得咁樣會唔會太快呀? 因為我唔想佢地年齡格好遠呀, 咁如果可以係阿仔13-14個月 ...

我反而覺得到兩個隔3年會好d,我都係有個仔依家歲半,
都想過多年追多個....

別墅

原文章由 elkykit 於 08-5-29 23:46 發表
Hi!我C6都係警察,我住葵馥苑,未有BB(計劃中),C6守屯門,多多指教!

我C6都係守屯門....咁啱既

別墅

原文章由 ClaireMa 於 08-5-30 10:08 發表
hi elkykit, mayho

我老公都係守屯門架~~nice to meet u~~

我c6第4隊,你c6第幾隊?

別墅

原文章由 elkykit 於 08-5-30 14:41 發表

我老公同妳老公同隊架,我哋以後可以交換'行程',咁佢吔咪無得作反囉 今年遊船河妳會唔會去呀?

我地年年都無去遊船河,等我提議今年去下先........

別墅

bk name........hb部門(地區).........住址
ChristieMing.......警察(上水)............葵蓉
穎穎豬媽.............警察(灣仔)............德福(1個女1歲)
Elkykit...............警察(屯門)............葵馥
julieann.............警察 (打鼓嶺).........順利 (1個仔8個半月)
ClaireMa..........警察(屯門)............葵蓉
vkk....................警察(灣仔)...........香港仔
eviza_snow.........消防(西灣河).........西灣河(1女7歲,懷孕10weeks)
毛b......................消防(天水圍).........葵蓉jenny媽媽..............警察(九龍城)......葵蓉(1女3歲,1女快2歲)
babymilkmilk.......警察(葵涌)............葵馥(1個女2歲7個月)
TVb08.................警察(MK)...........油塘(懷孕37wk)
mayho1119..........警察(屯門)...........元朗(1個仔歲半)

別墅

原文章由 elkykit 於 08-5-30 14:41 發表

我老公同妳老公同隊架,我哋以後可以交換'行程',咁佢吔咪無得作反囉 今年遊船河妳會唔會去呀?

我地年年都無去,等我今年提議下去先........

別墅

各位,唔好意思呀!公司既電腦好似有d問題,留言
都唔知點解會重覆....

別墅

to:elkykit

本來我地都想抽葵涌果邊d宿舍(我係葵芳番工),但為
左個仔要俾奶奶揍(奶奶住屯門),所以都係唔抽...........
宜家都係抽屯門區....我c6之前都有提及過佢有兩個同
隊既同事都係住葵涌,我應該知道你c6係邊個?:lol:

別墅

琴晚c6七點打俾我,話寶田發生命案....佢話係現場睇
緊個係25樓飛落黎既女屍....佢話都幾恐怖.
所以佢地有時做嘢都幾大壓力,處理d咁恐怖既嘢,
所以做老婆既有時都要體諒佢地

別墅

原文章由 julieann 於 08-5-31 23:55 發表

係咪個個c6都鍾意讚自己, 我c6又係....成日話自己好好好...咩都好.... 之後我話係咩, 唔覺喎...佢又會啤我喇

我c6又係成日讚自己...又話我好幸福,因為我生bb果時,佢放左兩個幾月假幫我揍bb

別墅

原文章由 jenny媽媽 於 08-6-2 00:34 發表

應該會係7-8月搞大食會但地點就未知可能O係警察會搞

贊成.......不過最好係8月搞啦,因為7月公司好忙

別墅

我c6今晚番夜,終於可以霸番個電腦來用

別墅

終於可以上到bk啦.....今日係公司上唔到

別墅

原文章由 jenny媽媽 於 08-6-3 23:38 發表

我聽人講煲d咩金銀花俾小朋友沖涼可以止痕你可以再問清楚人先俾呀女用

我胎bb到8個月既時候,全身(除左個頭)出疹,痕到簡直想死,
跟住我都試用金銀花沖涼,都有d幫助.......

別墅

原文章由 elkykit 於 08-6-3 23:54 發表

我琴晚都等咗好耐先上到呀!

琴晚我打完句說話就上唔到.......難得c6番夜(因佢成日上網睇卡通 ),左住我上網

別墅

原文章由 elkykit 於 08-6-4 00:17 發表

喺呀!好彩我C6無咁益智啫 不過佢唔會同我爭ge!

唔係益智,係幼智 我見佢睇到咁入神都廢事阻佢.....你就好啦,你C6唔同你爭

別墅

原文章由 elkykit 於 08-6-4 00:31 發表

我老公今晚放假呀,妳嗰個呢? 我c6成日想知我究竟識佢邊個同事個老婆,又問住邊架,有無細路架...但我死 都唔話比佢知!

我老公番工,佢通常盡量攞六,日陪我.....如果我無估錯佢地
應該既熟....

首頁

尾頁

跳至