在職全職

跳至

首頁
12345...6

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

我做咗亞四添

侯爵府

早晨呀!
今朝好番啦! 唔使冇心機, 可以暢所欲言

侯爵府

早晨早晨,

可能一大清早冇咁多人上BK, 所以好快

琴日我冇做落湯機, 早咗返工, 只係隔窗觀雨

侯爵府

開始有感冒啦! 快的幫佢排毒, 我之前屋企部手提都係咁, 經過家庭醫生診治後, 而家好番晒囉

原文章由 bestma 於 08-5-31 09:39 發表
我屋企部腦比我姪仔攪完神神地, 成日自己中途 restart, 攪到我都無心機係屋企用腦

侯爵府

早晨, 早晨!!

又下雨了!

老公琴日又出動去影荷花, 點知池中只有一朵開咗, 唯有成班傻人的鏡頭只對住那主角.

話說上星期佢去咗影蝴蝶, 點知落雨, 的蝴蝶怕雨呢埋晒, 走咗的蜻蜓出來頂住.

http://www.flickr.com/photos/yinyinmum/2538729450/in/set-72157605377602702/

侯爵府

今朝番工, 我地架車同隔離切線架私家車只有少少磨擦, 攪到後面大塞車
我就用咗70分鐘由TKO去觀塘

侯爵府

以前大仔小學抽獎時我都有的緊張, 最慘攪到個仔都緊張埋.

細仔派中一時, 係第一志願學校份list睇漏眼搵唔到亞仔個名, 我的眼淚已經暈晒係眼內, 亞仔仲問我點算好, 再仔細睇多次先睇到, 當場喊埋出來, 我見到亞仔都眼濕濕.

而家睇返轉頭, 都唔應該俾太大壓力自己, 因為會令小朋友增加了壓力, 相信一切自有安排的.

豬媽放鬆一點, 人都開心一點.

侯爵府

外面好大雨呀! 個天仲黑炆炆, 星期日唔知有冇得影龍舟相呢 如果個假期係咁落又真係晒咗的喎

侯爵府

緊係啦! 仔女大咗, 自己就老咗嘛

原文章由 栗子媽媽 於 08-6-6 10:49 發表
st 開始5捨得D女大啦

侯爵府

今朝真係落好大水呀! 連窗外的靚景都睇唔到
涕涕: 涕女乖過我的仔啦

通常糧頭我都會列一個list俾大細諺, 今期要俾幾$亞媽, 因為佢地用緊附屬卡! 好在都唔使我呢個收數佬拍房門追數

侯爵府

煮妹: 放心啦! 佢地都好有分寸, 中五之後開始用啦! 未試過出事, 所以未打算收番張卡, 況且張卡信用額得幾千蚊咋
我仲可以知佢地平時用卡的情況添

侯爵府

今日天氣好似好的的喎! 晏的貢去亞巴顛顛下先, 睇下影唔影到的大中小龍先

侯爵府

今日天公做美, 係亞巴顛冇下雨, 好在搵到有頂位置, 如果唔係就熱死街頭, 以前係沙田, 大埔冇咁好睇, 因為距離太遠, 今次總算冇白行, 睇咗幾粒鐘, 都影咗幾張行課交差

http://www.flickr.com/photos/yinyinmum/2560146403/in/set-72157605377602702/

侯爵府

其實呢度個個都有合拍的66啦! 只不過係我地係度晒多咗啫 影相呢家野我都係最近先開始, 以前叫我都唔會去, 想悶死我咩

不過年紀大咗, 好多要體力的運動開始有點吃力, 所以先改變下以前的嗜好, 如果同66的嗜好相同, 咁第日可以有多的共同的話題嘛!

而家我仲係全自動方式, 乜都唔識, 好在有個唔使俾學費的CF, 仲提供埋器材實習添

原文章由 forty+ 於 08-6-9 09:17 發表
艷媽
睇怕恩愛+合拍夫妻, 骨骨第一, 涕涕第二, 艷媽都必係排第三嘞。
我66一定冇哩啲閒情"日"緻。

侯爵府

咁啱嘅! 我今日下晏都放半日假喎!

本來有野攪, 點知最後都係攪唔成, 一張紙貼出來, 電腦網絡故障搶修中, 仲有好多人等緊, 最後我都係唔等走人, 搵日再攪過, 咁就俾藉口自己遲的再放半日假

侯爵府

all+:

唔好咁唔開心啦! 其實好多man都係咁架, 不過佢會收到你嘅訊息架, 只係冇即時去認同你的講法啫! 我屋企個66都係咁, 好硬頸架, 有時我都好激氣架 不過我會瞓醒覺就當冇事發生.

侯爵府

早晨早晨大家早晨>>>>>>>>

每日做個開心快樂人>>>>>>>

侯爵府

收工返歸試下入BK, 而家先知骨骨琴晚有小小意外 不過有JJ & 亨利安慰就心到甜晒, 唔會痛架喇!

下次落大雨記住唔好大包細包啦! 留番好天先去shop多的啦

侯爵府

早人呀!
今日雖然唔係我地日, 都要講聲父親節快樂

侯爵府

屋企部機死咗 無得做早晨雀添

開工快樂, 好快又到weekend

首頁
12345...6

尾頁