跳至

首頁
12345...37

尾頁

男爵府

醒目開學勳章

成日在黃埔吉之島行時都見好多帶住BB出街的媽咪..點解冇人搞活動嘅?? 有冇人可以join埋我和BB一齊間中在平日食lunch/tea or 去超級市場行呀?? 平日一個人帶住BB落街的話真是無晒心機呀!! 帶 BB去公園又驚危險!!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都係住紅磡,阿仔在07年10月3日出世,我都係成日行吉之島,阿仔就唔覺悶,但我就黎悶死,你得閒相約出來,我想仔仔同多dBB玩,仔仔好鐘意同阿婆玩,玩到好開心,阿婆一走就發脾氣..而公園就會等老公放假先行下...

[ 本文章最後由 joey82joey 於 08-5-30 12:29 編輯 ]

男爵府

好媽媽勳章

Hi..我係0712mama..住係海逸..等閒一齊玩下啦

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

HI, 我係0701媽咪,我都成日帶仔行吉之島架, 如果有活動都可以預埋我,星期六都得架.......

原文章由 ChaCha424 於 08-5-30 12:04 AM 發表
成日在黃埔吉之島行時都見好多帶住BB出街的媽咪..點解冇人搞活動嘅?? 有冇人可以join埋我和BB一齊間中在平日食lunch/tea or 去超級市場行呀?? 平日一個人帶住BB落街的話真是無晒心機呀!! 帶 BB去公園又驚危險!! ...

男爵府

醒目開學勳章

有冇BB是07~08年出世的紅磡/黃埔區全職媽咪??

我今日下午2~3pm會去吉之島, 如果妳們會去的話可打電話/pm給我約埋一起行

[ 本文章最後由 ChaCha424 於 08-6-4 11:48 編輯 ]

複式洋房

HI...
我係0712媽咪...
我多數都會同bb行海旁果邊...

複式洋房

hi, 我係0710全職媽咪,住海逸, 平日都係一個人帶住BB落下公園, 行下吉之島!

有無興趣大家出黎tea, 認識下

請選時段 A or B
時間: A. 27/6 星期五 3:00pm
B. 28/6 星期六 3:00pm

地點: 吉之島 pokka cafe

1. kris亞雪 + matthew bb A. 27/6 星期五

男爵府

好媽媽勳章

Maggie+Samuel仔 . A.27/6星期五
原文章由 krislee 於 08-6-20 01:37 發表
hi, 我係0710全職媽咪,住海逸, 平日都係一個人帶住BB落下公園, 行下吉之島!

有無興趣大家出黎tea, 認識下

請選時段 A or B

地點: 吉之島 pok ...

洋房

我係07 02全職媽咪..都想JOIN埋你地一齊呀..等BB可以識多D朋友仔,但星期五要返工喎..可唔可以星期六或星期日呢??

民房

有冇BB是07~08年出世的紅磡/黃埔區全職媽咪

ALL FULL TIME MA MA:

HI, I am full-time ma ma but my son to be born 0601, can we join to yours........

Zoe

男爵府

醒目開學勳章

請選時段 A or B

1. kris亞雪 + matthew bb A. 27/6 星期五
2. Maggie+Samuel仔 . A.27/6星期五
3. ChaCha424 + bb A.27/6星期五

[ 本文章最後由 ChaCha424 於 08-6-22 00:33 編輯 ]

男爵府

醒目開學勳章

原文章由 zoe1013 於 08-6-21 00:24 發表
ALL FULL TIME MA MA:

HI, I am full-time ma ma but my son to be born 0601, can we join to yours........

Zoe

照join啦 大家都只是想傾吓BB計咋嘛!

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

HI,
我星期六先得,不如報咗名先啦,chacha424, ok嗎?

原文章由 ChaCha424 於 08-6-22 12:32 AM 發表
請選時段 A or B

2. Maggie+Samuel仔 . ...

3. Prudencelamlam B. 28/6 星期六

洋房

B. et_kelly+bb 28/6星期六

男爵府

醒目開學勳章

請選時段 A or B

2. Maggie+Samuel仔 . A.27/6星期五
3. ChaCha424 + bb A.27/6星期五

4. Prudencelamlam B. 28/6 星期六
5. et_kelly+bb B. 28/6星期六

複式洋房

1. kris亞雪 + matthew bb
2. Maggie+Samuel仔 .
3. ChaCha424 + bb

4. Prudencelamlam
5. et_kelly+bb

我pm了我的mobile no 比大家, 到時見 !

男爵府

醒目開學勳章

收到了! 我一陣都會pm我電話給大家

因為我星期六會和我先生一起, 所以唔得! 如果星期五只有一人個人去的話, 我都會照出席的

另外, 我想問如果明天同今日一樣咁大雨的話, 要不要改期??

原文章由 krislee 於 08-6-25 12:34 發表

1. kris亞雪 + matthew bb
2. Maggie+Samuel仔 .
3. ChaCha424 + bb

4. Prudencelamlam
5. et_kelly+bb

我pm了我的mobile no 比大家, 到時見 !

複式洋房

由於大家時間就唔到,今次活動取消,我地擇日重賽!

男爵府

醒目開學勳章

ok...咁等下次再約過啦..

原文章由 krislee 於 08-6-25 19:21 發表

男爵府

好媽媽勳章

Krislee UCC ok
原文章由 krislee 於 08-6-25 19:21 發表

首頁
12345...37

尾頁

跳至