親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

今期個個去AIA 嘉年華、我同老公怕人多、排隊!於是今日帶囡囡去玩大棠呢個嘉年華,少人,唔駛排隊!囡囡五歳,玩得好開心!星期六,日,新元朗中心有接駁巴士來回,都方便!

cnyfestival.com

侯爵府

畀面勳章

回覆:元朗大棠春節嘉年華

AIA都唔洗點排,我囝今日玩左幾樣野都包場,得佢一個

大宅

係吖,AIA都唔駛排?!但我住新界,去元朗方便我地,因晚上要早D返去做節。

伯爵府

大棠嗰個有咩玩? 2歲啱嗎?

洋房

我都想帶我3歲半囡囡去玩

珍珠宮

育兒性格勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

請都唔去
之前既EXPERIENCE 太差了

大宅

cnynicole 發表於 15-2-15 23:07
請都唔去
之前既EXPERIENCE 太差了
AIA 定大棠?

珍珠宮

育兒性格勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

MAMAMEEE 發表於 15-2-15 23:24
AIA 定大棠?
大棠呀.. 垃圾到唔垃圾

大宅

回覆 cnynicole 的帖子

點解?

珍珠宮

引用:回覆+cnynicole+的帖子點解?

原帖由 MAMAMEEE 於 15-02-15 發表
回覆 cnynicole 的帖子

點解?
大會安排差,排隊又耐.d玩樂設施唔吸引又貴.地點隔sip... 如果唔係朋友free ticket 我應該仲火...

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

入場要比$180,係嗎?? 咁貴有D咩玩架?
~眼啤啤, 吹咩咩~

大宅

不去也罷。。。我都領過野

男爵府

我昨天去完, 我同囝囝都玩得好開心.我地2點到, 不用排很久, 但越晏越多人.

大宅

k66 發表於 15-2-22 13:40
我昨天去完, 我同囝囝都玩得好開心.我地2點到, 不用排很久, 但越晏越多人.

門票係貴啲, 但小朋友玩得好開心呀!
$180包5個遊戲, 玩左成個下午, 排隊時間可以接受呀! 新年度度都多人架啦!
我啲小朋友8歲 & 12歲, 啲遊戲都啱佢地玩.
5個遊戲係:
1) 冰館 (體驗吓15度以下嘅感覺, 真係好凍, 大會安排嗰年褸好薄, 唔夠5分鐘出翻黎)
2) 迷宮 (呢個真係垃圾, 唔駛1分鐘就出左去)
3) Nerf War Game (小朋友最like呢個, 不過排隊最長時間係呢個)
4) 充氣區 (都好大吓! 小朋友玩到巔哂, 限時15分鐘)
5) 4輪單車 (好玩!)

其實心大心細去呢個定AIA嗰個好, 諗諗吓真係好怕玩嗰啲遊戲拎一大埋公仔返屋企(見朋友係), 最後揀左呢個, 雖不至於勁好玩, 但都玩得好開心.

PS: 入面啲飲品小食勁貴, 最好自己帶入去. 買一支寶礦力都$18.

SPJB Family - Sammy/Penny/Jason/Boris
梓滔(Boris) - 2006年9月25日出世 - 6.6 磅
卓熙(Jason) - 2001年1月18日出世 - 5.5 磅
http://hk.myblog.yahoo.com

別墅

引用:Quote:k66+發表於+15-2-22+13:40+我昨天去

原帖由 SPJB 於 15-02-23 發表
門票係貴啲, 但小朋友玩得好開心呀!
$180包5個遊戲, 玩左成個下午, 排隊時間可以接受呀! 新年度度都多人架 ...
4輪單車係點樣?
如果彈床大人唔入細路入得嗎

珊瑚宮

請問有冇相

大宅

keroleen116 發表於 15-2-23 13:37
4輪單車係點樣?
如果彈床大人唔入細路入得嗎

4輛車係咁樣架. 有大有細的.
彈床如果太細係要大人一齊入架, 但我唔肯定幾歲要陪.

SPJB Family - Sammy/Penny/Jason/Boris
梓滔(Boris) - 2006年9月25日出世 - 6.6 磅
卓熙(Jason) - 2001年1月18日出世 - 5.5 磅

大宅

回覆:SPJB 的帖子

最後一天是昨天嗎?

大宅

justinwumom 發表於 15-2-23 15:03
最後一天是昨天嗎?

AIA嘉年華2月22即昨天係last day.
元朗春節嘉年華至4月7

大宅

回覆:SPJB 的帖子

Thx

首頁

尾頁

跳至