興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

用緊部tab lite睇劇,成日唔夠空間save劇,想換ipad定10.1好?想內置空間多啲,因為有啲app冇得save落外置卡,有冇建議?thanks

大宅

回覆:買平板睇劇,ipad定其他?

ipad要用itunes過劇好麻煩,又冇得插mirco sd card, suggest android平板, asus memo pad 8, 有金屬藍,粉紅色etc.

伯爵府

回覆:innisfree 的帖子

多數用app睇劇,唔經 iTunes, 但ipad內置大,android 多數外置,app未必支援外置

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆 tra5212 的帖子

你已有答案啦.
用app睇劇...會唔會帶 ipad 出街? 其實 9.7/7.9 都好方便...若不帶出街, 用 盒子 在電影睇...更舒適.

阿仔...你心裡團火仍在嗎?....

翡翠宮

引用:多數用app睇劇,唔經 iTunes, 但ipad內置大

原帖由 tra5212 於 15-02-15 發表
多數用app睇劇,唔經 iTunes, 但ipad內置大,android 多數外置,app未必支援外置

...
畀我會淘呢部玩下,1500港紙左右,一部有齊win8.1+android系統,功能最強,又有1年正版office365用;内置都有64GB,可加最多128GB SD卡。

查看宝贝:Onda/昂达 V919 3G Air 双系统 WIFI 64GB 9.7英寸 Win8+安卓平板 http://tb.cn/I7fb5Iy

伯爵府

引用:回覆 tra5212 的帖子你已有答案啦.用app睇

原帖由 linggo 於 15-02-16 發表

你已有答案啦.
其實一路係想買air,穩定同色靚,但最近千尋dl有啲問題,朋友又叫平板都係擇 android 方便,想揾內置多既平板,Samsung 同lg都可考慮

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 linggo 於 15-02-16 發表回覆

原帖由 tra5212 於 15-02-16 發表
其實一路係想買air,穩定同色靚,但最近千尋dl有啲問題,朋友又叫平板都係擇 android 方便,想揾內置多既平 ...
隨住平板機能越嚟越強,我反而傾向想買win8.1平板。

翡翠宮

http://www.microsoftstore.com.hk/product/surfacepro3

唔鍾意内地千零蚊貨色,何不考慮12寸Microsoft surface pro3,家中可取代電腦,又可以隨時攞出街。
64、128、256、512GB任揀,容量唔夠加microSD又得,插usb手指又得,家中用一兩個TB外置硬盤都得。

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

平板就係睇到有得插卡, android 冇用家會要求內置空間大....最多都係見 32GB .....
除非你買到小米平板, 國內板有 64GB 版本. HK水貨...(64GB $22xx)
阿仔...你心裡團火仍在嗎?....

伯爵府

引用:http://www.microsoftstore.com.hk/product

原帖由 lyh80115 於 15-02-16 發表
http://www.microsoftstore.com.hk/product/surfacepro3

唔鍾意内地千零蚊貨色,何不考慮12寸Microsoft su ...
thanks!好提議,去睇下

複式洋房

Ipad。。。我到依家都唔識放戲入去

大宅

回覆 beeching 的帖子

use itools

複式洋房

perio 發表於 15-2-17 19:25

use itools
itools 唔等於iTunes???

大宅

吾等於

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 lyh80115 於 15-02-16 發表ht

原帖由 tra5212 於 15-02-16 發表
thanks!好提議,去睇下
http://www.microsoftstore.com.hk/eduprog2014#surface
有無買到?我同事買咗最平嗰部i3 64GB連鍵盤,學生價$6602,好正喎!速度好快!

佢買多個1TB外置2.5寸硬碟儲存用,64GB只用嚟裝應用。

翡翠宮

回覆:tra5212 的帖子

另一介面:

複式洋房

畀面勳章

有BUDGET就買IPAD

複式洋房

畀面勳章

http://tw.gashplus.com/iTools/Download

複式洋房

回覆:lyh80115 的帖子

謝謝你,慢慢爬吓先

首頁

尾頁

跳至