親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

C6唔比自由行 講親自由行就

要跟團, 美X華, 康X 同永X 又太貴...
1/4/2015 出發星晨齋團費最平都要$6699

見到中旅有個復活節團(4/4/2015 出發)團費4899.. 不過午機去, 早機返.. Join 唔JOIN 得過??

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:見到中旅有個復活節團團費4899

去邊?

男爵府

回覆 leejoannelee 的帖子

VKCS 首爾【汝矣島、愛寶樂園 5天 逍遙之旅】
第一天:香港 → 仁川(機程約3.5小時) → TVB《超齡打工假期》節目介紹過的[[東大門設計廣場 (DDP)]] → 酒店

第二天:首爾 → 愛寶樂園(EVERYLAND - 包入場+任玩套票) → 韓國[[貓鼓秀 - DRUM CAT SHOW]]大型音樂表演(已包門票) → 酒店

第三天:首爾 → 汝矣島【*輪中路櫻花隧道*賞櫻花*】→ 南山N TOWER 「愛情鎖牆」→ N 首爾觀光塔廣場 → 明洞 → 韓流化妝品專門店(註*) → 酒店

第四天:首爾 → 三清洞藝術街 → 北村韓屋村 → 【3D TRICK EYE藝術館】 → 【ICE GALLERY冰雪體驗館】 → 人蔘專賣店(註*) → 護肝寶專賣中心(註*) → 弘益大學韓流浦點 → 酒店

第五天:首爾 → 韓式土產手信店(註*) → 仁川機場 → 香港

韓亞/泰國(OZ/TG)航空公司
出發時間約1315/1730 或 1350/1810 或1530/2010 回程時間約0900/1150 或 1000/1250 或 1020/1255

住宿於 首爾 CO-OP CITY 或 RICHEN COUNTY 或 RICH DIAMOND HOTEL 或 同級。

有三餐要自費

瑪瑙宮

大廚勳章

引用:C6唔比自由行++講親自由行就要跟團,+美X華,

原帖由 vkyu 於 15-02-16 發表
C6唔比自由行 講親自由行就

要跟團, 美X華, 康X 同永X 又太貴...
你老公好老架?點解咁抗拒自由行?怕諗?如果你自己負責晒,有無得傾下試次自由行?

喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

侯爵府

齋睇行程幾吸引

水晶宮

有機會晚機去早機返,蝕曬兩天。

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

睇航班時間下午先出發,回程早上
頭尾無咗兩日

男爵府

seaheart88 發表於 15-2-16 16:59
你老公好老架?點解咁抗拒自由行?怕諗?如果你自己負責晒,有無得傾下試次自由行?

...
佢唔算老.. 佢成日話返工已經好多野有做要諗, 佢想旅行咩都唔駛諗...
我一同佢講自由行就發晦氣話我...

本來自由行我PLAN 晒, 比晒都OK..(最多叫佢比食同交通)
由11月問佢(個時有平機票同酒店冇咁貴), 佢又唔覆... 到而家咩都貴晒, 冇晒位

而家要迫我跟團, 我一定要佢出一半架啦

瑪瑙宮

大廚勳章

引用:Quote:seaheart88+發表於+15-2-16+16:59+你

原帖由 vkyu 於 15-02-16 發表
佢唔算老.. 佢成日話返工已經好多野有做要諗, 佢想旅行咩都唔駛諗...
我一同佢講自由行就發晦氣話我...
兩公婆咁計? 講到錢你半我半,好傷感情。

其實算啦出去玩,我同老公無計。基本上由行程到食交通,都是我搞晒。

喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

男爵府

回覆:seaheart88 的帖子

其實為左就佢要報團(我地重要係臨近復活節出發)已經超左我budget,重要我比曬,我個荷包攪唔掂

男爵府

而家見到中旅個團費三位團費夾埋同自由行個budget差不多,所以覺得ok

男爵府

回覆:vkyu 的帖子

價錢都唔算貴

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

價錢都OK丫, easter去算平啦, 但係唔係必成團架?

男爵府

回覆:TMC3012 的帖子

我諗呢D日子可以做到呢個價錢
成團機會都唔細掛

別墅

好平啦,齋機票都唔得,我兩大一細,紅日$14xxx,不過CX早去晚返

珍珠宮

Dreamingofyou 發表於 15-2-18 02:27
好平啦,齋機票都唔得,我兩大一細,紅日$14xxx,不過CX早去晚返

冇包酒店?好貴!我朋友都係復活節cx,每人$5900,但就包5晚酒店

別墅

回覆:MissMaMa 的帖子

我自己book東大門酒店,計埋都差唔多,你朋友幾時book?經旅行社?
等我下次參巧下,因為我一定要紅日去

首頁

尾頁

跳至