親子旅遊

跳至

首頁
12345...24

尾頁

大宅

爬左文,揀左呢2間,請問有冇jm住過,有無評語,同埋有冇其他建議,thxxxx
V Hotel Lavender HKD 900/night
Big Hotel HKD 750/night

大宅

回覆:新加坡市平靚正酒店

推一推,有冇jm住過呀

大宅

V lavendar 地鐵上蓋超方便

男爵府

引用:爬左文,揀左呢2間,請問有冇jm住過,有無

原帖由 penmama 於 15-02-17 發表
爬左文,揀左呢2間,請問有冇jm住過,有無評語,同埋有冇其他建議,thxxxx
V Hotel Lavender HKD 90 ...
V hotel lavender住過啊, 我第一次去新加坡, 住呢間, 房間很小很暗, 走廊有煙味房內有up 味, 很後悔book 左呢間 不過我地無request 轉房, 感覺間間一樣, 唯一好就係近mtr, 附近亦有食店同埋supermarket, 很方便!

B___B    發表於 15-3-13 18:58

大宅

引用:Quote:原帖由 penmama 於 15-02-17 發表爬

原帖由 vivi0308 於 15-02-17 發表
V hotel lavender住過啊, 我第一次去新加坡, 住呢間, 房間很小很暗, 走廊有煙味房內有up 味, 很後悔book 左 ...
咁大鑊

大宅

咁big呢,呢樹少人提呢間酒店

珍珠宮

2024年龍年勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

新加坡係一個比香港還要細國家,消費指數高,所以係新加坡唔會找到間平、靚=正

基本上都要過HKD 1000一晚才似樣少少

伯爵府

牛年勳章

Mimmy 發表於 15-2-17 19:33
新加坡係一個比香港還要細國家,消費指數高,所以係新加坡唔會找到間平、靚=正

基本上都要過HKD 1000一晚 ...
agree,上次去我都想搵間平靚正,但原來係無既
再加上有小朋友,太細既唔得,所以最後搵左間1500蚊晚
大,乾淨,方便

仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

大宅

引用:新加坡係一個比香港還要細國家,消費指數高

原帖由 Mimmy 於 15-02-17 發表

即上面2間都住唔落?
我知消費貴,我都睇過哂所有訂酒店網站,知道average咩價位,只係未去過新加坡,唔知上面呢2間3-4星既呢個價位o唔ok,會唔會有更好推介,或者我應該寫性價比高會妥當d
我要求近地鐵,乾淨,唔洗靚裝

大宅

引用:Quote:Mimmy 發表於 15-2-17 19:33 新加坡

原帖由 CutieSo 於 15-02-17 發表
大,乾淨, ...
請問你1500嗰間係邊間?thx

大宅

不過上面jm話lavender有煙味,我又醒起有人講過話呢間有小強,睇黎都放棄多喇
想問多d人既意見,揾到間最理想呀嘛

珍珠宮

2024年龍年勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+Mimmy+於+15-02-17+發表新加

原帖由 penmama 於 15-02-17 發表
即上面2間都住唔落?
我知消費貴,我都睇過哂所有訂酒店網站,知道average咩價位,只係未去過新加坡,唔知 ...
住返係orchard, somerset, city hall 附近會似樣少少

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

都唔一定, 最近用緊個last minute hotel app, 可以book新加坡酒店, pennisula excelsior $764就book到, 仲有其他都比正常平, 不過有風險, 只可以book即日或第二日的酒店, 我覺得ok的, 4月去準備咁book, 黎黎去去都係嗰d酒店

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:Mimmy+發表於+15-2-17+19:33+新加坡

原帖由 CutieSo 於 15-02-17 發表
大,乾淨, ...
原來有架!$1000以下住到2大2小

男爵府

Big hotel 乾淨企理,交通都算ok,斜對面就係IBIS,不過間房好細間,兩個人都ok,有小朋友就唔建了

男爵府

YMCA at one orchard

大宅

引用:Big hotel 乾淨企理,交通都算ok,斜對面就

原帖由 sky_blue618 於 15-02-17 發表
Big hotel 乾淨企理,交通都算ok,斜對面就係IBIS,不過間房好細間,兩個人都ok,有小朋友就唔建了

...
我見big都幾平,我考慮下先,因為只係返去訓架咋

珍珠宮

Lqueenie 發表於 15-2-17 20:56
原來有架!$1000以下住到2大2小
請問邊間呀?住到2大2小,都要張床夠大

珍珠宮

引用:Quote:Lqueenie+發表於+15-2-17+20:56+原來

原帖由 MissMaMa 於 15-02-18 發表
我問過幾間grand park city hall. Concorde hotel, bliss, studio m 都住到, 全部連稅好多時$唔駛1000

仲有d冇問

珍珠宮

引用:Quote:Lqueenie+發表於+15-2-17+20:56+原來

原帖由 MissMaMa 於 15-02-18 發表
Studio m 細, 仲要小朋友年紀細先比2小住, 我5&7話ok, 當後備

首頁
12345...24

尾頁

跳至