自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

玩具勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

之前都睇到好多佢既衰野啦,我以前都未試過, 今次真係領教過,琴日去燒野食原本都開開心心ga,比個不知所謂帶位,帶位就帶埋人入去啦,一枝箭咁走左去,都唔知去邊,搵到佢仲要黑面,咩心情無哂,比錢仲要買氣受,頂呀 ,職員態度差到死,唔駛我會再去呀‧

大家去時小心比人問候呀‧

禁止訪問

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

原文章由 詩楠 於 08-6-1 11:42 發表
之前都睇到好多佢既衰野啦,我以前都未試過, 今次真係領教過,琴日去燒野食原本都開開心心ga,比個不知所謂帶位,帶位就帶埋人入去啦,一枝箭咁走左去,都唔知去邊,搵到佢仲要黑面,咩心情無哂,比錢仲要買氣受,頂呀 ...

係咪小(籃)燒烤樂園

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

是呢個 ??

http://www.foodeasy.com/hk/rest_detail.php?id_rest=20522

好彩無同白兔去

複式洋房

佢黑面,你要黑過佢嘛,個度好多都係PART-TIME既年青人,通常我唔會比佢帶位,我自己揀,除左個D已經比團BOOK左既位,
唔係佢帶位囉,係佢跟住我行, 我行下呢度,又覺得唔好,跟住又行第二度,

男爵府

其實我去過幾次果度都ok架,
食物算好食,地方,又有個遊樂場比小朋友玩,
我諗只係個別員工既問題,算啦,唔好比d衰人激親

伯爵府

對, 我都去過, 地方,環境,食物都幾好, 唔好埋個d 員工就算啦.
星期五是無飯主婦日

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

都唔係個個職員咁差架
比人問候又真係
唔好記O係心
人多O既地方職員做到忟肯定有
原諒佢啦
大人不記小人過

大宅

好媽媽勳章

個度既食物同環境都幾好呀, 交通又方便, 衰啲講句唔駛一百蚊就任你食, 仲想點... 啲人衰格你咪唔好理佢囉, 佢黑面時你咪仲黑過佢囉, 駛乜怕佢jei, 啲食物又唔係佢夾俾你既, 就算係你都睇住佢夾唔驚佢會加料, 咁怕佢有牙咩!! 話時話... 乜要佢地帶位既咩?! 我去過幾次都係我地想坐邊都得, 坐低左就叫人黎開爐ja wor!

大宅

我都去過, 地方,環境,食物樣樣都可以接受....
不過我去親,,佢比我地d 位...我地一定唔會要...我地自己搵爐...不嬲都唔理佢....呵呵...但係夏天一定唔會去,,,好熱

民房

我都係自己搵位ga~
唔好唔開心啦~一家人玩得開心咪得囉!

伯爵府

最緊要食物,地方衛生,其他當佢無品 LOR....

大宅

我都去過..未有發生類似問題...
可以自己揀位叫佢開爐的..鍾意坐邊就坐邊

水晶宮

畀面勳章

我上年去過5次 5次都冇咁既問題!!
仲要同d哥哥有講有笑。
最記得有一次去帶左去張檯冇凳。 我去到話冇凳喎,個哥哥響度笑話係喎! 我幫你拎! 佢原本叫另一個哥哥幫我拎爐,搬完凳返黎見仲未有爐我話佢聽冇爐喎! 佢又響度笑話係喎! 佢又去幫我推。之後仲教我去邊度拎叉邊度拎野食。 我話我知呀! 我黎過好多次喇。佢又響度笑! 我覺得佢地冇乜野喎~

伯爵府

畀面勳章

男爵府

我都去過,環境, 地方,食物都ok, only thing I don't like was they charge my daughter as an adult (6 yrs old, thin and not very tall)
愛一個人的優點而誠心接納他全部的缺點,就是婚姻最偉大的地方。

大宅

畀面勳章

我都去過幾次......覺得OK呀.......食物都唔錯....

可能你今次唔好彩.....遇到個差的服務員.....

大宅

我都去過, 佢哋帶位個的會帶你哋同其他人迫埋一齊, 我無理佢喎, 我見週圍大把位(我好早去), 點解要迫埋去中間, 個度的爐又密又多人, 我哋小朋友多危險嗎 ! 我哋都堅持去找第二個爐坐, 佢哋又無點喎, 佢唔同你哋帶位未仲好, 自己慢慢選 !

大宅

唔理他咪得lu!一於借了龍耳陳隻耳。免得掃興........這是我一般的做法

首頁

尾頁

跳至