自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

由出世到而家(5歲),我兩公婆都習慣同個仔攬攬錫錫,咀對咀既morning kiss/good night kiss係每日常事,但自佢兩歲幾3歲起,我發現佢特別喜歡錫我,同daddy親咀就蜻蜓點水式,但同我錫咀佢會痴住好好耐,有d似大人kiss,佢又成日乘機錫我個咀,我發現每逢電視做kiss鏡頭佢都會特別留意。我好擔心佢咁樣係正唔正常。今日,佢更加將雜誌幅kiss相剪左出黎,我問佢,佢話睇到呢d相佢會諗起我,佢會覺得好開心。

個仔由細到大都好痴我好錫我,本來係件好事,但佢對我既kiss行為令我好擔心,我可以點做呢﹖使唔使同佢睇心理醫生﹖你地d小朋友會唔會咁﹖

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 皓雪媽媽 於 08-6-2 22:38 發表
由出世到而家(5歲),我兩公婆都習慣同個仔攬攬錫錫,咀對咀既morning kiss/good night kiss係每日常事,但自佢兩歲幾3歲起,我發現佢特別喜歡錫我,同daddy親咀就蜻蜓點水式,但同我錫咀佢會痴住好好耐,有d似大人kiss,佢又成日乘機 ...

nic仔就黎十歲,我每晚都攬攬一論喎 ,但遲再大D你想都難

男爵府

我女都係咁...但6歲開始爹D話女仔吾好錫男仔咀仔...daddy都係, 自始佢用面珠錫daddy...我都係用咀錫...但吾會太肉緊.

吾使擔心, 睇心理醫生??? 你都識講仔仔好痴你...同佢講番大個仔吾可以再錫咀...應該改到

複式洋房

原文章由 keroroee 於 08-6-2 23:09 發表
我女都係咁...但6歲開始爹D話女仔吾好錫男仔咀仔...daddy都係, 自始佢用面珠錫daddy...我都係用咀錫...但吾會太肉緊.

吾使擔心, 睇心理醫生??? 你都識講仔仔好痴你...同佢講番大個仔吾可以再錫咀...應該改到 ...

但你囡囡會唔會特別留意電視既kiss鏡頭呀﹖我尋晚已經已經講左大個仔,以後要改錫面珠,同埋同佢講左點解電視d大人錫咀咀,希望佢明白,會改善la。

首頁

尾頁

跳至