親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

2大1細坐CX,暑假6天,住swissotel nankai,$26964,貴唔貴?還是分開訂?謝謝!

男爵府

回覆:Duckmum 的帖子

是否不是早機(9am)去?我找7月中出發,若9am departure from Hk and return at 6pm in Osaka, 差不多$7900 一張adult ticket...仲貴過CX holiday 連兩晚酒店的package...攪到有平酒店都冇用,ticket 太貴,但我又不想搭廉航。😔

伯爵府

好媽媽勳章

引用:我book了暑假7月尾大阪入東京出,+坐cx++2

原帖由 Duckmum 於 15-03-05 發表
我book了暑假7月尾大阪入東京出, 坐cx 2大1細, 14000, 另大阪3晚, 東京4晚, 7晚酒店約7400, 共21400 ...
算幾平,你好早book?

男爵府

我book了暑假7月尾大阪入東京出, 坐cx 2大1細, 14000, 另大阪3晚, 東京4晚, 7晚酒店約7400, 共21400,不知平唔平呢

子爵府

回覆:OasisMa 的帖子

直頭平啦。

大宅

mw7183 發表於 15-3-1 15:51
回覆 OasisMa 的帖子

我2人1小(9歲) 請問BOOK 酒店邊間方便同好? BOOK 酒店要唔要講明有小朋友入住?

以下兩間酒店都方便都好口碑 及 11 歲以下小朋友免費
我有同酒店講明我小朋友係四及八歲.

1) Fraser Residence Nankai Osaka
2) swissotel nankai osaka

子爵府

回覆 OasisMa 的帖子

我2人1小(9歲) 請問BOOK 酒店邊間方便同好? BOOK 酒店要唔要講明有小朋友入住?

大宅

wendyyy 發表於 15-2-28 01:20
雙人房? 我三人房另加jpy6000住4人。房價$11800 五晚。連機票共約21200.
係呀, 我只係雙人房, 因為小朋友只四歲同七歲, 五晚酒店 HKD7150.......

子爵府

引用:我八月初兩大兩小童,住五晚 swissotel, hk

原帖由 OasisMa 於 15-02-28 發表
我八月初兩大兩小童,住五晚 swissotel, hkexpress連行李揀位,合共 大約 hkd16800, 唔算平亦唔算貴吧? ...
雙人房? 我三人房另加jpy6000住4人。房價$11800 五晚。連機票共約21200.

大宅

我八月初兩大兩小童,住五晚 swissotel, hkexpress連行李揀位,合共 大約 hkd16800, 唔算平亦唔算貴吧?

子爵府

引用:回覆 wendyyy 的帖子邊度訂到8月機票4大人

原帖由 mw7183 於 15-02-27 發表
回覆 wendyyy 的帖子

邊度訂到8月機票4大人唔洗10,000?
Hk express. 十二月promo $5機票時買既,暑假買唔到5蚊機票

子爵府

回覆 wendyyy 的帖子

邊度訂到8月機票4大人唔洗10,000?

男爵府

引用:Quote:原帖由+CatMo1006+於+15-02-27+發表

原帖由 wendyyy 於 15-02-27 發表
來回都買左4OKg,但驚返來果程唔夠,上星期韓國返都 58kg. 另 9月初買左二張單程關西,行李40kg,$1100咋 ...
哇!好正啊~旅行達人

大宅

引用:Quote:原帖由 CatMo1006 於 15-02-27 發表

來回都買左4OKg,但驚返來果程唔夠,上星期韓國返都 58kg. 另 9月初買左二張單程關西,行李40kg,$1100咋 ...

子爵府

引用:Quote:原帖由 wendyyy 於 15-02-27 發表咁

原帖由 CatMo1006 於 15-02-27 發表
連行理?如果係就一啲都唔貴
來回都買左4OKg,但驚返來果程唔夠,上星期韓國返都 58kg. 另 9月初買左二張單程關西,行李40kg,$1100咋。機票 $5/張。

男爵府

引用:Quote:原帖由+tsangling+於+15-02-27+發表

咁貴? 我4大人唔使一萬,8月飛。
連行理?如果係就一啲都唔貴

子爵府

引用:我4個大人, HK express 都要$15,XXX

原帖由 tsangling 於 15-02-27 發表
我4個大人, HK express 都要$15,XXX
咁貴? 我4大人唔使一萬,8月飛。

子爵府

引用:Quote:wendyyy 發表於 15-2-25 23:27 HK ex

原帖由 tsangling 於 15-02-27 發表
你地住幾多間房? 如果2間房, 都算平呀
已book 左3人房,5晚$9800左右,但要加多個人,pay extra for 4th person. 其實係二大二小,但二小都過左12歲多的,所以要當大人計。但E家酒店好似唔肯用其他網站book既房,另付第4位既附加費,因爲酒店報既價錢同我已book既相差二千幾。。。。都唔知點算好。

大宅

wendyyy 發表於 15-2-25 23:27
HK express, 4大,因小朋友已過12歲,same hotel,5 nights,about $21500.-
你地住幾多間房? 如果2間房, 都算平呀

大宅

我4個大人, HK express 都要$15,XXX

首頁

尾頁

跳至