嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問除左P同H, 有邊隻牌子既XXL片片好用又易買?
仔仔本身用開噓噓樂同merries
但我個區冇噓噓樂XXL片片賣
Merries又冇XXL
而家用h頂住但朝朝漏尿,因為我仔訓成10幾個中
請各位jm救下我

男爵府

引用:請問除左P同H,+有邊隻牌子既XXL片片好用又

原帖由 babychuhk 於 15-02-26 發表
不如你打上噓噓樂BB會訂一箱送上門

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+babychuhk+於+15-02-26+發表

原帖由 mk_chau 於 15-02-26 發表
不如你打上噓噓樂BB會訂一箱送上門
乜噓噓樂有bb會架咩?可以提供電話嗎?想買

男爵府

引用:Quote:原帖由+mk_chau+於+15-02-26+發表不

原帖由 wing421 於 15-02-26 發表
乜噓噓樂有bb會架咩?可以提供電話嗎?想買
可以Facebook 搜尋\'香港噓噓樂\'

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+wing421+於+15-02-26+發表乜

原帖由 mk_chau 於 15-02-26 發表
可以Facebook 搜尋'香港噓噓樂'
聽日打去問下先。要入貨。唔知bb會訂有無咩優惠呢?

禁止訪問

子爵府

mk_chau 發表於 15-2-26 18:00
可以Facebook 搜尋\'香港噓噓樂\'
剛剛打左去問,XL碼$570/6包,1包44片!都唔平啊!
我之前用埋$5卷,減完$79/44片!都係等下幾時有EE做推廣先!

男爵府

引用:Quote:mk_chau+發表於+15-2-26+18:00+可以F

原帖由 wing421 於 15-02-27 發表
剛剛打左去問,XL碼$570/6包,1包44片!都唔平啊!
我之前用埋$5卷,減完$79/44片!都係等下幾時有EE做推廣先!
...
你問下附近邊度有零售點?
因為XXL 應該$58-65左右/28塊
XL 就$78-82/ 44塊
以上係藥房價

子爵府

mk_chau 發表於 15-2-27 16:48
你問下附近邊度有零售點?
因為XXL 應該$58-65左右/28塊
XL 就$78-82/ 44塊
我之前響荔枝角買過!個時仲有-$5卷用,減左XL $79/44片!
BTW我想問下你邊度買過有$80以下既XL碼呀??我見好多人都過藥房價都要$83-$85!

男爵府

引用:Quote:mk_chau+發表於+15-2-27+16:48+你問

原帖由 wing421 於 15-02-27 發表
我之前響荔枝角買過!個時仲有-$5卷用,減左XL $79/44片!
BTW我想問下你邊度買過有$80以下既XL碼呀??我見好多 ...
有時候用平五蚊卷係實低於80元.
深水埗會平D

子爵府

引用:Quote:原帖由+wing421+於+15-02-27+發表我

原帖由 mk_chau 於 15-03-01 發表
有時候用平五蚊卷係實低於80元.
深水埗會平D
我上次荔枝角就-$5後$79囉。但張-$5卷唔係成日有,無我減$5好似差好遠咁

大宅

BK Milk勳章

引用:請問除左P同H, 有邊隻牌子既XXL片片好用又

原帖由 babychuhk 於 15-02-26 發表
Fitti, 百佳惠康都有得賣,依家做緊47.5 有15塊。 做到19號

首頁

尾頁

跳至