自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

其實我想問好耐
以前仲係李克勤做主持唱歌就話jei,話晒係歌手麻,但而家做咩搵崔建邦唱歌咁騎呢 雖然佢唱得唔差,不過有時要佢同其他歌手jam歌就好怪mouth: 仲有那個胡蓓蔚係咩野人黎架,佢講野唔正怪怪咁,又係俾人話靚聲個咋,不過我唔識佢,以前淨係睇深夜節目先見過佢,而家成日都有佢 勁歌係咪搵唔到大卡士歌手所以焗住要主持唱呀... 不過難得d主持們好陶醉...

男爵府

禁止訪問

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

胡蓉蔚以前都係歌手,

原文章由 均均媽 於 08-6-6 07:50 發表
其實我想問好耐
以前仲係李克勤做主持唱歌就話jei,話晒係歌手麻,但而家做咩搵崔建邦唱歌咁騎呢 雖然佢唱得唔差,不過有時要佢同其他歌手jam歌就好怪mouth: 仲有那個胡蓓蔚係咩野人黎架,佢講野唔正 ...

大宅

我都想知ar??

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

胡蓓蔚連廣東話都未講得正

大宅

胡蓓蔚12至17歲在上海學習意大利歌劇。後來遇上「達明一派」的劉以達。他為胡蓓蔚監製第一張國語專輯《昨日 今日 明日》。94年她到美國三藩市跟著名爵士樂老師 Miss Faith Winthrop學習唱R&B歌曲的技巧。

97年返回香港之後推出第二張專輯﹝廣東歌曲﹞,02年又在台灣推出第三張國語專輯。她亦在陳冠希上一張專輯中客串演唱「戰爭」一曲。近年胡蓓蔚似乎專注於電視台音樂主持人的工作。不過她沒有忘記自己的歌手身份,推出她的新碟《Don't Think Just Do》 ....

今次為Paisley出碟的唱片公司 j-sonic,老闆Jean Michael是一各中法混血兒,唱片監製,又是一隊hip hop組合「The Supathugz」成員之一。難怪Paisley會跟他一拍即合。

民房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

佢仲係音樂人單立文PAL(人稱豹哥)太太

男爵府

係啦, 依家勁歌金成日搵個個男主持唱歌, 佢又唔係歌星, 真係唔知想點

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

好似未註冊架
原文章由 candietweety 於 08-6-7 12:01 發表
佢仲係音樂人單立文PAL(人稱豹哥)太太

大宅

人地做show呀!!陳sir想幫佢紅呀!!
心銘開心遊樂園寶貝心銘豬

子爵府

原文章由 ricatong 於 08-6-7 11:02 發表
胡蓓蔚12至17歲在上海學習意大利歌劇。後來遇上「達明一派」的劉以達。他為胡蓓蔚監製第一張國語專輯《昨日 今日 明日》。94年她到美國三藩市跟著名爵士樂老師 Miss Faith Winthrop學習唱R&B歌曲的技巧。

97年返回 ...

胡蓓蔚好有性格, d 歌好好, 把聲音好好, 好特別唱r&b 好難唱好, 但佢真係唱得好好, 唱live 好有台型又無走音,可能唔係大路唱情歌, 只sell靚樣,無咁多人鐘意.都難得一見hk女歌手咁有音樂底子:loveliness: :loveliness: ricatong thank you 你d 資料, 我曾更鐘意佢

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

侯爵府

胡蓓蔚以前都係唱歌嫁... 不過紅唔起之麻...

水晶宮

胡蓓蔚公認唱得好架播

首頁

尾頁

跳至