影視娛樂

跳至

首頁
12345...7

尾頁

侯爵府

已經確定係申世京

雖然我唔係有天粉,但真係難接受

水晶宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:朴有天新劇女主角....

吓!吾好累有天啦!

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

確定左啦??
男神殺手, 絕對唔係浪得虛名架

侯爵府

回覆:kiu1112 的帖子

http://www.koreastardaily.com/tc/news/57291

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我無睇過申世京嘅劇。不過見到個個都話佢好唔掂。

究竟佢有乜問題?只知道上一套鋼鐵人收視好差。

我愛장혁

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

又係申小姐?

唔明佢咁趕客點解都咁多劇拍?

子爵府

2024年龍年勳章

未睇過申世京D戲, 不過個個都話差,係就慘囉!

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

真係好唔鍾意申世京, 點解佢有咁多戲拍架???

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

面癱申世京。。。即係要我唔使睇

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:Benbenmum 的帖子

申世京

大宅

似乎佢老闆好捧佢喎咁嘅演技咁嘅樣都咁多戲拍,韓國有咁多靚女都冇佢咁多機會

侯爵府

引用:我無睇過申世京嘅劇。不過見到個個都話佢好

原帖由 milka528 於 15-02-27 發表

木無表情、同對手冇交流,完全唔投入角色

難為要同佢談情說愛既眾男神

伯爵府

2018復活節勳章

有天係咪拍埋呢套就入伍?

唉……申世京,叫做好過陳世延囉……

男爵府

引用:我無睇過申世京嘅劇。不過見到個個都話佢好

原帖由 milka528 於 15-02-27 發表

佢做女主角有邊套劇收得今次有天慘喇!個故事又麻麻

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

咁我慳番唔睇嗱

伯爵府

Benbenmum 發表於 15-2-27 15:49
已經確定係申世京

雖然我唔係有天粉,但真係難接受

申小姐劇絕不睇......

除非男主角係我頭號男神,會頂下

伯爵府

Benbenmum 發表於 15-2-27 15:58
http://www.koreastardaily.com/tc/news/57291
JYJ朴有天、申世景確認出演《感覺男女》4月首播

JYJ成員朴有天將與申世景連袂主演SBS TV新水木劇(週三週四播出的劇集)《感覺男女》。

《感覺男女》是執筆《屋塔房王世子》、《野王》的編劇李錫銘的又一力作,講述了三年前因條碼殺人事件而失去妹妹的麻木男與在該事件中奇跡生還卻失去記憶、擁有特殊感官能力的少女之間發生的故事,將接檔《海德哲基爾與我》於4月開播。

翡翠宮

JP 發表於 15-2-27 16:47
申小姐劇絕不睇......

除非男主角係我頭號男神,會頂下
韓星中有天係我頭號男神黎架.....但係配著申小姐...如果故仔OK既話, 我會努力試下'接受'佢(好似'頂'擁月韓佳人咁.....)....如果連故仔都唔掂...我怕我都要同有天講sorry....

翡翠宮

JP 發表於 15-2-27 16:53
JYJ朴有天、申世景確認出演《感覺男女》4月首播
JYJ成員朴有天將與申世景連袂主演SBS TV新水木劇(週三週四 ...
野王對我黎講係狗血劇

男爵府

申世京

首頁
12345...7

尾頁

跳至