想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

想生BB熱投

原文章由 ChanSee9 於 08-6-13 00:19 發表
我應該下星期就會抽蛋, 聽你地講會咁痛, 都唔知點算, 死啦, 我有子宮後屈ga, qm只係開3日病假, 而我公司無病假ga, 要逐日扣錢, 大假只得幾日, 要慳d留番日後用ga ma... 如果真係咁痛, 唔知qm可唔可以開多1-2日呢?

...

ChanSee9,
我諗你同dr. 講, 我估佢會睇你的case, 唔好擔心, 愈驚就愈痛, 不過最衰都係我, 嚇親你tim!其實好多係呢度分享的sister 都冇咩唔舒服, 所以你唔好諗咁多住先la !
百分百cow

大宅

想生BB熱投

原文章由 藍色小雨 於 08-6-12 16:04 發表

百分百cow:

我同你一樣呀, 一早已經同公司講了要請假, 係瑪麗基本上醫生都會比3日病假, 放胎後就要自己請假了, 我明天就第一日上班啦, 連病假一共放了13日呀... 我抽完蛋頭2日係成個肚都痛, 個胃最痛, 當晚個子宮 ...

小雨,
返工千萬唔好咁操勞和緊張呀! 其實我都想返工了, 不過我老公唔俾, 怕我太上心, 因為我一做野就阿媽姓咩都唔記得, 水又唔飲!
百分百cow

複式洋房

百分百cow,

我今日放左胎啦, 抽的時候大致都唔痛, 但有幾下就好痛, 不過好快就無事, 放完之後, 好彩暫時仲未有咩特別感覺. 謝謝你分享!

原文章由 百分百cow 於 08-6-13 00:36 發表

ChanSee9,
我諗你同dr. 講, 我估佢會睇你的case, 唔好擔心, 愈驚就愈痛, 不過最衰都係我, 嚇親你tim!其實好多係呢度分享的sister 都冇咩唔舒服, 所以你唔好諗咁多住先la !
百分百cow ...

首頁

尾頁

跳至