想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

m come day 1時 do do左,冇避孕,呢幾日下腹位按落去有少少痛,bingo機會大嗎?有jm試過m come時do do bingo既?

大宅

回覆:有冇jm試過m come時do do bingo左?

機會極低

侯爵府

排咗卵黎M都有機會中????

複式洋房

唔知係咪可能心理作用呢,十五十六想要多個,隨緣

男爵府

回覆:minghktc 的帖子

應該唔會

大宅

應該就唔會0既, 會唔會係因為預備排卵所以扯住呀?

因為我係因為排卵期, 所以由星期一到而家個肚都有抽住

複式洋房

可能係啦,加埋自己緊張左bingo既事,其實1516緊係因為已有兩個小朋友,想要多個但又擔心自己應付唔黎

大宅

ng好m時dodo。您痛可能因內膜異位,d m血,即內膜會因性行為流去其他地方所以痛。我以前m就清,最後那一兩天有時無理,dr話我子宮內膜異位。當然飲凍飲,咖啡因等都是其中一個原因。所以ng好再試了。像我流哂去卵巢,之前有朱古力瘤。到時您想追多個都難了

加上m時不會排卵,不可能中,不用浪費老公d精子

複式洋房

引用:ng好m時dodo。您痛可能因內膜異位,d m血,

原帖由 我叫豬豬 於 15-02-27 發表
ng好m時dodo。您痛可能因內膜異位,d m血,即內膜會因性行為流去其他地方所以痛。我以前m就清,最後那一兩 ...
死喇,我試左一次咋,而家少少痛唔通係内膜移位

男爵府

引用:可能係啦,加埋自己緊張左bingo既事,其實1

原帖由 minghktc 於 15-02-27 發表
可能係啦,加埋自己緊張左bingo既事,其實1516緊係因為已有兩個小朋友,想要多個但又擔心自己應付唔黎

...
其實你巳經好幸福,有兩個小孩,好羨慕你

複式洋房

due day已到,m小姐遲左,唔通bingo左?

別墅

引用:due+day已到,m小姐遲左,唔通bingo左?

原帖由 minghktc 於 15-03-09 發表
due day已到,m小姐遲左,唔通bingo左?
有冇棒棒可以驗下先?或是會唔會緊張咗所以遲了?

複式洋房

買支棒驗驗先知,最慘近來成日食飽有胃氣,自己成日唸唔知係咪有左,反而搞到遲左

男爵府

回覆:minghktc 的帖子

驗左未丫?中嗎?

別墅

你淨係dodo 左1次?如果係咁都中,整定係你ga lahappy:

大宅

回覆 minghktc 的帖子

any update?

首頁

尾頁

跳至