親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

前日去到摘士多啤梨!初九去!點知原來要120每人入場任摘任食!山長水又遠入到!我他三大一後細路就要480蚊!大小同價,只可入一次!帶走要100蚊磅!真係㩒住來屈!入到去D士多啤梨重要又細粒!大粒果D就發哂霉!我地只係摘咗兩小籮就走左!呢間野係我生平第一次要專登上網比佢極劣評既一間屈人寺!我朋友之後同我講話粉嶺流水嚮都有摘,唔洗比入場費、只係摘50蚊磅可帶走!下次千其唔好去呢間野

大宅

回覆:元朗大棠摘士多啤梨好搵笨!下次唔會再去

我行到去見到$120即刻掉頭,好過搶

珍珠宮

好貴!食量最多食到10粒,成$120位好過搶

別墅

睛靈勳章

去咗好多間,得呢間要比入場費,仲唔平呢! 所以一定唔會入,又要比錢,個園又唔係大,又唔知質素好唔好。坐車去第二間好過啦!

伯爵府

摘士多啤梨大棠應該係全香港最貴一間

去大棠我地通常只係燒烤+餵魚/小動物+爬繩網等,抵玩好多

男爵府

回覆:sarafan88 的帖子

大棠所有野都係呃人啦!

大宅

畀面勳章

我細仔前年去,個繩網好好玩,上個星期自己去,見個繩網有啲失修,雖然大細仔都好開心,但唔知下次重會唔會去

珍珠宮

育兒性格勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

其實見到收入場費已經可以掉頭走

珍珠宮

睛靈勳章

而家嗰度行度边都要入場費,以前唔係咁

伯爵府

要入場費真係搵笨呀。比著我見到唔入,去玩下其他野好過。

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

男爵府

回覆 Ocean419 的帖子

請問大棠邊到有你所講嘅野玩?同埋幾錢?燒烤係任食場定自己帶去燒?

伯爵府

引用:回覆+Ocean419+的帖子請問大棠邊到有你所講

原帖由 btjk 於 15-03-02 發表

請問大棠邊到有你所講嘅野玩?同埋幾錢?燒烤係任食場定自己帶去燒? ...
全名是大棠有機生態園,好近冰雪節。上週未去燒烤是計燒烤包$95一個,我地3大2小買左4個燒烤包都食得好飽。買燒烤包再買遊戲卷$50張有3格,跳彈床餵魚和小動物坐牛車等都是用一格,騎馬同有d手工就要用2格。

男爵府

唔該哂,上左佢個網站,好似好正喎,下次可以同朋友一齊去,唔該哂

伯爵府

引用:回覆+Ocean419+的帖子唔該哂,上左佢個網站,

唔該哂,上左佢個網站,好似好正喎,下次可以同朋友一齊去,唔該哂 ...
You are welcome. 不過果到交通唔方便,搭巴士要行15分鐘,泊車要80一曰。除左泊車同strawberry picking 貴d之外,其餘活動同食物都唔貴

伯爵府

引用:回覆+Ocean419+的帖子唔該哂,上左佢個網站,

唔該哂,上左佢個網站,好似好正喎,下次可以同朋友一齊去,唔該哂 ...
仲有佢d燒烤包全部係肉一d菜都冇,我見有人自備錫紙粟米蕃薯仔同椰菜等

複式洋房

同意!!!

禁止訪問

大宅

回覆:sarafan88 的帖子

經過見到佢除左士多啤梨,塊田仲有種其他野,
請問有冇菜or番茄,或其他士多啤梨以外嘅野摘?
係咪唔摘士多啤梨都要收120蚊入場費?thanks

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至