親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

計劃果日一早喺legoland checkout就直去singapore zoo慳travel time, 想問zoo會有行李儲存地方嗎? 係大約幾錢呢?

男爵府

我記得我見過..但唔係好大..

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:計劃果日一早喺legoland+checkout就直去sin

原帖由 carka 於 15-03-06 發表
計劃果日一早喺legoland checkout就直去singapore zoo慳travel time, 想問zoo會有行李儲存地方嗎? 係大約 ...
我琴日剛問完, 可寄存大型行李

大宅

佢個官網係有個Locker區架, 不過唔知寄幾大件啫, 但Bk有似有人答過話大型行李佢會幫你寄存(當然要收費啦)

你可以去官網send email問下~

大宅

carka 發表於 15-3-6 09:11
計劃果日一早喺legoland checkout就直去singapore zoo慳travel time, 想問zoo會有行李儲存地方嗎? 係大約 ...

我都有咁打算
不過係 ZOO 走就一定要 BY TAXI 去 HOTEL, 怕要等好耐

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:佢個官網係有個Locker區架,+不過唔知寄幾大

原帖由 annysbee 於 15-03-06 發表
佢個官網係有個Locker區架, 不過唔知寄幾大件啫, 但Bk有似有人答過話大型行李佢會幫你寄存(當然要收費啦)

...
佢地回覆左, 如locker不夠大, 可去counter寄存, 收費一樣

大宅

YY55 發表於 15-3-6 13:34
我都有咁打算
不過係 ZOO 走就一定要 BY TAXI 去 HOTEL, 怕要等好耐
我見真係無咩的士, 可能我去時係新年呱, 我等第二班巴士(唔係多人, 係等第二架有位坐啫^^), 都唔見有的士入黎~

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:新加坡動物園可儲存行李嗎?

多謝, 我已經包左車走,因為有小朋友同老人家

男爵府

引用:Quote:YY55+發表於+15-3-6+13:34+我都有咁

原帖由 annysbee 於 15-03-06 發表
我見真係無咩的士, 可能我去時係新年呱, 我等第二班巴士(唔係多人, 係等第二架有位坐啫^^), 都唔見有的士入 ...
我十一月走時的士勁多,冇等過,車等人

首頁

尾頁

跳至