跳至

首頁

尾頁

大宅

GOOD MORNING EVERYBODY ~~~

大宅

原文章由 littlecar 於 08-6-23 09:44 發表
仲有呀...我想講我同mr. t真係分開左....好似好兒戲甘...不過星期六佢又係我見前喊...我都唔知佢喊咩鬼...我想叫救命!!!! 我都好傷...不過返到工....反而佢返唔到....始終又係我堅強d....唉!!! ...

聽到依個消息, 覺得好可惜呀. . .
佢咁傷心, 係咪你飛佢呀! 咁你應該會無咁傷, 應該唔使擔心你. . .
祝你快d有好姻緣到啦!

大宅

原文章由 littlecar 於 08-6-23 10:08 發表
唔係我飛佢...但佢傷心過我好多...因為佢呀媽係佢面對喊....甘佢就係我面前喊....我無留佢呀...邊個叫佢甘快同呀媽講....如果佢係成熟少少...行動之前問下我....我同佢既緣份可以長d.....
...

原來係咁樣 . . . 點解佢唔可以堅强d, 唔理佢阿媽. . . 最多唔再係佢阿媽面前提拍拖d嘢囉 . . .

大宅

原文章由 littlecar 於 08-6-23 10:17 發表
佢呀媽一定幫佢洗左腦啦....為左呢d事係佢面前喊得既呀媽....好人極有限...如果係好既只會幫個仔分析之後要佢自己決定.....我都唔想件事太複雜...放佢走就當發左場夢.....
...

我同意, 用眼淚攻勢的阿媽, 一係就好多愁善感, 一係就攻於心計, 都係好難對付

同埋, 做仔的, 真係好難過到阿媽眼淚依一關

[ 本文章最後由 swisslady 於 08-6-23 11:04 編輯 ]

大宅

原文章由 littlecar 於 08-6-23 11:10 發表
我未見過佢呀媽....但始終覺得佢害左個仔....

算啦, 如果個男人唔主動堅持爭取, 咁將來都唔會有好日子過架, 你就收拾心情, 真命天子遲d就會出現架啦

大宅

原文章由 vf2006 於 08-6-23 12:02 發表

琴日卓晞都返咗playgroup試堂, 雖然卓晞都係痴住我, 但之後食完茶點就好d, 可以自己行, 完咗我哋都join咗course, 覺得個導師都幾好, 地方又唔錯, 希望下星期卓晞會好d喇 ...

係咪係荃灣架? 介紹我呀? 多寶上緊的playgroup, 我諗住上埋7月就唔上喇

首頁

尾頁

跳至