派對情報

跳至

首頁

尾頁

大宅

我地book咗冒險樂園party, 11am~1pm, 20大15小,嘢食方面應該以小食為主定正餐為主?
我想order炒粉面飯但c6認為小食會比較容易食
請大家俾d意見thanks

大宅

回覆:冒險樂園party到會

大宅

回覆 Ethanbb324 的帖子

我都預備book 六月冒險樂園.....都係諗緊食物安排~

大宅

引用:我地book咗冒險樂園party,+11am~1pm,+20大1

原帖由 Ethanbb324 於 15-03-09 發表
我地book咗冒險樂園party, 11am~1pm, 20大15小,嘢食方面應該以小食為主定正餐為主?
我想order炒粉面飯但c ...
想請問你20大,15小,要幾錢?

大宅

回覆:cj040710 的帖子

15位小朋友要$1800, $120each, 大人免費。
食物,飲品方面我大約用咗$2000
蛋糕$600
回禮禮物$500

暫時係咁多……

禁止訪問

男爵府

回覆:Ethanbb324 的帖子

你好呀, 我6月7日都打算黃埔攪party, 小朋友20人左右,請問有party room 嗎?要唔要搵人影相及布置呢?

大宅

引用:你好呀, 我6月7日都打算黃埔攪party, 小朋

原帖由 wing214 於 15-03-23 發表
你好呀, 我6月7日都打算黃埔攪party, 小朋友20人左右,請問有party room 嗎?要唔要搵人影相及布置呢?

...
Hi, 我系荃灣搞系冇party room嘅,黄埔我唔清楚
影相方面我叫朋友代勞,如果你打算叫photographer好似只可以經佢地請,冇記錯好似系$1000/1.5hr
我冇特別搞decorations, 只係帶幾個波波裝飾就算……得二個鐘,呢頭裝飾完嗰頭要拆走

禁止訪問

大宅

引用:回覆 wing214 的帖子可以外面請photographe

原帖由 Littlemonsterbb 於 15-03-23 發表
回覆 wing214 的帖子

可以外面請photographer, 我識ge攝影師都有幫人在冒險樂園影job
Icic thanks for the correction

Littlemonsterbb    發表於 15-3-23 12:43

男爵府

引用:回覆 wing214 的帖子可以外面請photographe

原帖由 Littlemonsterbb 於 15-03-23 發表
回覆 wing214 的帖子

可以外面請photographer, 我識ge攝影師都有幫人在冒險樂園影job
都好喎,咁冇人佈置主持得唔得呢

禁止訪問

男爵府

引用:Quote:wing214 發表於 15-3-23 12:55 都好

其實佢地話唔比請外面ge攝影師je, 你請外面ge話係朋友泥ge咪又係一樣, 佢地點知果個係你朋友or請返泥ge pho ...
咁我搵公司做主持比較好,再搵埋攝影師,其實我另外仲安排有慈善團體幫手收籌款出receipt for報稅,大約請20個小朋友,全部唔駛送禮物,直接將心意捐出去,仲有慈善團體所設計的t shirt做回禮,食物打算外賣kfc, pizza hut, 板長咁啦,不過全部仲未book,我要快d攪先得

Littlemonsterbb    發表於 15-3-24 12:51

子爵府

我會自己整 d 小食, 例如蒸燒賣 / 魚旦 / 脆皮腸 / 牛油粟米 / 鹵水雞翼 , 飽肚既可以整 d 意粉 , 再加 d 啫喱糖 / 沙律 / 水果等等 , 應該夠食

水晶宮

BK Milk勳章

引用:15位小朋友要$1800, $120each, 大人免費。

原帖由 Ethanbb324 於 15-03-13 發表
15位小朋友要$1800, $120each, 大人免費。
食物,飲品方面我大約用咗$2000
蛋糕$600
係咪可以自己整野食入去呢

大宅

引用:Quote:原帖由 Ethanbb324 於 15-03-13 發表

原帖由 bongbongpatty 於 15-03-29 發表
係咪可以自己整野食入去呢
Yes

洋房

引用:Quote:原帖由+Littlemonsterbb+於+15-03-23

原帖由 wing214 於 15-03-23 發表
咁我搵公司做主持比較好,再搵埋攝影師,其實我另外仲安排有慈善團體幫手收籌款出receipt for報稅,大約請2 ...
是什麼慈善團體可以有這些安排?請分享

男爵府

引用:我地book咗冒險樂園party, 11am~1pm, 20大1

原帖由 Ethanbb324 於 15-03-09 發表
我想order炒粉面飯但c ...
我上年自己整D, 叫D pizza hut, 唔駛預禁多,個個顧住去玩,食唔哂好浪費

大宅

之前試過同幾個媽媽同小朋友一齊party, 小朋友會掛住玩, 所以三文治一定要order. 可以邊玩邊餵佢地食.

禁止訪問

回覆:wing214 的帖子

首頁

尾頁

跳至