烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問有冇人用緊Panasonic NB-H3200焗爐? 價錢一千有找, 功能好唔好用? 爐溫準唔準?

大宅

我都睇緊呢款,有無人知好唔好?

別墅

回覆:Panasonic NB-H3200焗爐一問

請問邊度有得睇現貨?同埋邊間平D?

大宅

荃灣有現貨, $898, 前兩日去問過

男爵府

荃灣邊間呀!

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

3509 發表於 15-3-10 10:09
請問有冇人用緊Panasonic NB-H3200焗爐? 價錢一千有找, 功能好唔好用? 爐溫準唔準? ...
http://sisy1017.pixnet.net/blog/post/109435931

click呢個網有介紹~~~

大宅

Blueng0420 發表於 15-3-12 00:00
請問邊度有得睇現貨?同埋邊間平D?
http://www.price.com.hk/product.php?p=187433

click呢個有介紹...
問過好多訂貨今月中有貨.....(可致電店鋪查詢)
我都訂左啦~~~~

男爵府

回覆 Bobo_Fung 的帖子

嗚...我3月中訂..拖下拖下4月中先有貨, 想EASTER 玩下都唔得~想問下知唔知邊間真係有現貨呢?

大宅

tai_sui_lai 發表於 15-4-2 16:38

嗚...我3月中訂..拖下拖下4月中先有貨, 想EASTER 玩下都唔得~想問下知唔知邊間真係 ...

我在價格網搵咋.....10/3訂~~~21/3已有貨啦...(送貨)
我訂個間叫"E PLUS"
要唔要幫你問下??

男爵府

咦~~我就係呢間呀. 23號訂, 原本話31號...之後話2號..今日就話4月中, 連邊日都講唔到了~
因為PANASONIC 起唔到貨....嗚~~
好想快D 玩呀~
係呢..你試過做O黎整咩呀?我買O黎主要想整麵包同D 香草雞..HEHE~

大宅

引用:回覆 Bobo_Fung 的帖子咦~~我就係呢間呀. 2

原帖由 tai_sui_lai 於 15-04-02 發表

咦~~我就係呢間呀. 23號訂, 原本話31號...之後話2號..今日就話4月中, 連邊日都講唔 ...
整左馬卡龍 &曲奇~~~
(post唔到兩張相添).....!
黎緊都諗住整麵包

大宅

引用:回覆 Bobo_Fung 的帖子咦~~我就係呢間呀. 2

原帖由 tai_sui_lai 於 15-04-02 發表

咦~~我就係呢間呀. 23號訂, 原本話31號...之後話2號..今日就話4月中, 連邊日都講唔 ...
尋晚整極整唔到,而家補多張相

禁止訪問

大宅

回覆:Panasonic NB-H3200焗爐一問

留毛

open natural smile,must put down garments.

別墅

very good quality with reasonable price
i think the highest temp should be 240 instead of 230
I just randomly gave a phone call to Broadway to ask if there are any stocks (as many JMs told me it was out of stock everywhere), luckily they just replaced stock and deliverd to me the next morning~
The price is $898

子爵府

引用:very good quality with reasonable pricei

原帖由 neineiyiu 於 15-04-04 發表
very good quality with reasonable price
i think the highest temp should be 240 instead of 230
I just ...
隨便打一間boardway?!?! $898送埋貨

別墅

回覆 sandypink 的帖子

yes!

子爵府

引用:回覆 sandypink 的帖子yes!

原帖由 neineiyiu 於 15-04-04 發表
回覆 sandypink 的帖子

yes!
thx

伯爵府

引用:Quote:原帖由 neineiyiu 於 15-04-04 發表

原帖由 sandypink 於 15-04-05 發表
thx
格價網平D

子爵府

引用:Quote:原帖由 sandypink 於 15-04-05 發表t

原帖由 歌莉亞 於 15-04-06 發表
格價網平D
我都有睇過格價網,但未試過喺格價網買,
係咪揀最平果間買??係咪都一樣有保證?
Thx!!

首頁

尾頁

跳至