自由報料

跳至

首頁
12345...13

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

樹熊

wcpcelia    發表於 15-3-11 11:06

珍珠宮

引用:樹熊

原帖由 sasa0208 於 15-03-11 發表
樹熊
係喎。

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Juliaqq 發表於 15-3-11 10:26
回覆 wcpcelia 的帖子

變種甲型H3N2(瑞士型)流感在港爆發情況越趨嚴重, NOT H7N2 呀!! ...

真係唔該晒呀

男爵府

回覆 mmboboma 的帖子

係金管局,陳德林出招

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆:sasa0208 的帖子

我囝考咗
H3N2
伊斯蘭殺 日本人
台灣 客機
台灣 監獄
亞洲電視欠薪金

maymayman    發表於 15-3-11 13:49
Juliaqq    發表於 15-3-11 11:28

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

happysmileha 發表於 15-3-11 11:08
我囝考咗
H3N2
伊斯蘭殺 日本人

嘩, 謝謝你呀

珍珠宮

引用:我囝考咗H3N2伊斯蘭殺 日本人台灣 客機台灣

原帖由 happysmileha 於 15-03-11 發表
我囝考咗
H3N2
伊斯蘭殺 日本人
幾年級?

雲母殿

happysmileha 發表於 15-3-11 11:08
我囝考咗
H3N2
伊斯蘭殺 日本人

多口問句:
台灣 監獄
其實即係問咩??
謝謝指教

男爵府

我囝考咗
H3N2
伊斯蘭殺 日本人
點問法?可否詳細D,謝謝

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:小學常識科,最近有冇咩新聞要留意?

我女次次答親呢d時事題都錯晒
失好多分,範圍太大好難“貼”

子爵府

引用:Quote:happysmileha 發表於 15-3-11 11:08

原帖由 wcpcelia 於 15-03-11 發表
多口問句:
台灣 監獄
其實即係問咩??
之前有囚犯劫獄

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:Quote:happysmileha 發表於 15-3-11 11:08

原帖由 wcpcelia 於 15-03-11 發表
多口問句:
台灣 監獄
其實即係問咩??
問邊度地方監獄有人大批自殺, 大約係咁, 因我囝擒日先考完, 口頭講我知

wcpcelia    發表於 15-3-11 12:21
wcpcelia    發表於 15-3-11 12:20

男爵府

BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

Thanks for information

雲母殿

sheung1126 發表於 15-3-11 11:37
我女次次答親呢d時事題都錯晒
失好多分,範圍太大好難“貼”

所以都係盡力而為, 大約温幾句而已

大宅

多啦A夢配音員林保全先生病逝。
羅允彤虐待印傭Erwiana,罪名成立,被法庭重判入獄六年。
2012年南丫海難,海泰號船長被判誤殺罪名成立,判處入獄八年。

男爵府

引用:Quote:原帖由 sasa0208 於 15-03-11 發表樹

原帖由 咖央 於 15-03-11 發表
係喎。
請問樹熊系乜?

雲母殿

新地 發表於 15-3-12 16:30
多啦A夢配音員林保全先生病逝。
羅允彤虐待印傭Erwiana,罪名成立,被法庭重判入獄六年。
2012年南丫海難, ...

謝謝報料...
希望個POST可以推番上嚟, 等多D JM可以報料及參考

大宅

回覆:wcpcelia 的帖子

😊😊😊😊thanks for sharing!

--------------------------------------------------------

子爵府

我仔小一考:
1) 財政預算案幾月幾日公佈
2) 葉劉係邊度比麒麟撞親

子爵府

引用:我仔小一考:1) 財政預算案幾月幾日公佈2)

原帖由 vickichan 於 15-03-12 發表
我仔小一考:
1) 財政預算案幾月幾日公佈
2) 葉劉係邊度比麒麟撞親
哩個都唔記得左添,好在你提下姐,記低先,唔該曬

首頁
12345...13

尾頁

跳至