親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

你地覺得3.4 歲仲要唔要帶水喇 ?
因為上年去(日本)有帶, 今次(日本)仲稔緊帶唔帶呀...
因為好重... mouth: 你地會唔會帶呢 ?
俾0的意見丫, thanks...

男爵府

日本唔怕wo~~~
我仔1.5years去台灣2years去日本、韓國,2.5years去上海,3years幾又去日本,全部都冇帶水架。

別墅

睇小朋友腸胃係咪好敏感,如果平時OK就唔駛帶啦.

水晶宮

我而家4歲半, 我出門依然會帶兩支750ml 的水去旅行,
比阿仔跟當地的水溝來飲.

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我阿仔果時1歲幾去日本, 都冇帶水去lu.

大宅

真係睇小朋友体質囉~ 我出門都仲有帶,唔好講話小朋友會水土不服,有陣時係大人 tim~

我每次都係帶幾支 1 公升的,水都係去程重o者,飲吓又少支、飲吓又少支,帶定穩陣 D。

如果唔預定,不幸去到真係水土不服咁重邊有心情玩,係咪??
Hi~Hi~大家好,我係家姐Christy抱住細佬佬Brian係媽媽的小樹熊啊 :lol: :lol: [img align=left]http://www.dotphoto.com/SAN1/92/EE/8F/i92EE8F4B-1C48-48B1-87BD-50E0FF12FDBF.jpg[/img]

複式洋房

thanks a lot for all of your comments...
i am on the way to Japan lu... thanks....

首頁

尾頁

跳至