自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

~好唔開心,今日同囝囝到天水圍銀座o既肯德基,
食o野,我囝囝就行咗去問姐姐攞水,囝囝一攞柸水落嚟,

已經叫唒,原來好熱滿唒,仲倒咗落手喊叫,
雖然我當然知道自己有責任,亦知都更加要注意,
但我真係冇諗過佢會比柸好滿~全熱出唒煙o既水
比佢,:cry: 埸內D人見到囝囝攞住柸水喊叫都
我同経理講,我都有疏忽,但你d員工都唔應該見
佢咁細個(k3)比柸咁滿全熱水佢吖!果個員工睇都未
睇過我個囝唔好話問侯,經理仲話如果妳去睇docter
,留低資料我公司會比噃$妳,我聽到先嬲,$~我比你吖,
果個員工,真係覺得自己完全冇錯咁,仲笑笑口咁,
一d人情未都冇 冇人性 我自己都好內疚

[ 本文章最後由 @@純 於 08-6-15 12:47 編輯 ]

禁止訪問

侯爵府

BK Milk勳章

男爵府

咁衰,你點解唔叫我staff出黎同你道歉呀? 俾我實會話佢。

男爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

點都好發生事係咪應該叫個當事人出黎交待呢?以為肯賠錢就當無事呀

水晶宮

畀面勳章

個員工仲笑笑口咁

大宅

I don't think it's a minor mistake. Safety is the most important. If I were you, I would write a letter to media.

大宅

咁衰格ga!!! 我一定打去office投訴ga!!問個員工&經理個名, 投訴佢地!!!!同office講你會鬧上media如果佢地唔理件事!!!

男爵府

畀面勳章

公爵府

畀面勳章

咁咪去睇醫生要佢賠錢囉, 洗同佢客氣咩

男爵府

開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

個伙記係咩人呀?

kfc見佢有病應該比$佢睇e生就真~~~~相信係完全變態

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

伯爵府

醒目開學勳章

可唔可以形容下果個衰人係點樣衰法? 我聽日會落銀座買野, 我順便去kfc買野時幫你出下氣都好 (雖然唔six你, 不過鄧你的小朋友心痛 )

大宅

銀座間KFC根本就好不知所謂....
講服務態度差已經唔駛講啦...
企COUTER個D成日掛住傾計...
執野比你食個陣又發夢...
你拎埋返位..打開個包仲激氣....
都唔當你係人....好似一Pat野用張紙包比你..
我就要用人手執返好個包...

銀座間麥記都係架...成班都係trainnee...
個經理仲要傾計傾埋一份...浪費我d時間

複式洋房

原文章由 lingirl 於 08-6-15 02:26 發表
可唔可以形容下果個衰人係點樣衰法? 我聽日會落銀座買野, 我順便去kfc買野時幫你出下氣都好 (雖然唔six你, 不過鄧你的小朋友心痛 ) ...

真係好多謝大家關心 果個冇愛心

o旣姐姐叫 婉盈(四眼)真衰理都冇理個我個囝,
我同噃人講呢件事,朋友都話~冇理由見佢咁細~點樣
都唔會比柸咁滿全熱水啦~ 真係講起自己都 內疚,
真係想諗起囝囝喊叫個樣!佢地又唔忙喎 !仲要星期一我先可告佢!

[ 本文章最後由 @@純 於 08-6-15 12:29 編輯 ]

禁止訪問

複式洋房

原文章由 jenjenair 於 08-6-14 20:23 發表
咁衰,你點解唔叫我staff出黎同你道歉呀? 俾我實會話佢。

因自問真係有責,但佢冇可能比柸咁熱滿水佢吖!我咪同個女仔講
佢咁細妳做咩要比柸咁熱水佢 佢就話,
我問佢(囝)要熱or凍佢自己話要熱~嘿 真係睇見佢個樣,得到
真係冇問題架,身邊d人咪話~佢問妳攞熟油~又比訝?-(

複式洋房

原文章由 suilangmui 於 08-6-15 12:32 發表
KFC 同老麥一樣, 好鍾意請d低低地o既員工. 如果佢地肯賠返醫藥費我諗算係o甘喇...

我同經理講,佢原工咁架,我話你睇吓柸水,睇吓我個囝,
佢看似好冇愛心咁講,仲一知我問電話要投訴仲黑臉,當時真的好心痛,而自己雖疏忽,但~睇見冇人性個女仔 真係吖~
陪$$~都講得冷血

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 @@純 於 08-6-15 12:45 發表

因自問真係有責,但佢冇可能比柸咁熱滿水佢吖!我咪同個女仔講
佢咁細妳做咩要比柸咁熱水佢 佢就話,
我問佢(囝)要熱or凍佢自己話要熱~嘿 真係睇見佢個樣,得到
真係冇問題架,身邊d人咪話~佢問妳 ...

有個情形出現架唔止銀座kfc,M記,佢地請多數年輕人,仲有暑期生,個個十八,廿二,如果係一班青年人,男/女又係學生佢地個服務態度就唔同哂架,講野都溫柔好多,仲會服務呢d客時間特別長,賓至如歸添.

如果你係c奶亞婆細路仔,個態度即刻改變,我上次一個人去買兩件雞,都未講完仲想要多個沙律,個女仔已經打哂價問我收錢,我話仲加個沙律,佢已經去左拎野,返到來我話仲要沙律,佢即時黑面細細聲話我好唔一齊講埋,真係3分鍾交易,我後面個廿歲男仔佢就慢慢一樣樣咁介紹,3個字都未講完.我都去mail投訴過啦.
<br><br>

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至