夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:發現c6由12月中開始...

我之前都試過,係距同事說俾我聽距同第二個女仔有啲唔妥,但我一直就搵唔到證據,有日我問距你出邊係咪有第二個,距話冇,好,禁我話既然冇你夠唔夠膽俾你部電話我帶返公,夜晚返到去我扮晒野話我拎左你部電話去修復晒啲msg包括fb,距居然信,我話我乜都知道晒啦,距先至死狗地認距

大宅

回覆:Pandorrabbity 的帖子

係呀,嗰陣我仲陀緊bb,每日都聽到距哋嘅最新動向,但又搵唔到實質證據,我問返距,距仲要話我信外人都唔信距,令距好灰好失望,我心諗我俾晒機會你認錯,你都唔認仲要返轉頭話我,我對你真係好失望!搞到我日日都喊。最西利嗰次喊足成日,啲同事驚左我,叫我唔好返工,仲特登收工陪我,驚我做傻事!

大宅

回覆:Carlulu 的帖子

我吹到禁大,距緊係認啦!之後我叫距响我面前同個小三講清楚,距又唔肯,但距應成我同小三斷尾,呢個要求過多幾日冇晒下文,見距乖返,咪算數囉!禁其實啲男人都驚呀媽知嘅,你可以試下喊到隻眼腫晒之後特登响奶奶睇到,如果你奶奶都見到嘅,可能會私底下問你老公發生咩事,禁距哋都唔想呀媽對距哋失望!
講開又講,點解啲人明知個男人結左婚,老婆有左,距哋仲要痴埋去,仲要係啲學生妹,究竟距哋响學校讀啲乜?

大宅

回覆:Carlulu 的帖子

一係你試下帶兩個女返娘家住一頭半個月,但唔好同距講原因,距可能會get到你feel到距有外遇,如果距仲當你係老婆,距自然會同距斷尾,求你返返泥,我諗

大宅

回覆:發現c6由12月中開始...

我緊係知大部份奶奶一定會幫仔,但因為我奶奶奶都係過來人,距個大仔都係,距唔想個細仔都係禁,所以距企响我呢邊,當然啦,唔係我主動講俾奶奶聽,係距都睇得出

大宅

引用:Quote:charlene0604 發表於 15-3-12 11:35

原帖由 111aaa 於 15-03-12 發表
企係你果邊? 他們永遠係一家人, 你只係外人, 你走左咪再娶過.

咁你老公有回頭嗎?
有呀,距只係貪新鮮就手,其實奶奶係十分討厭做小三嘅人

大宅

引用:回覆 Carlulu 的帖子c6電話同whatapp有冇放

原帖由 Huuu 於 15-03-12 發表
回覆 Carlulu 的帖子

c6電話同whatapp有冇放一家人啲相?叫女女唱歌放入電話鈴聲 ...
我就覺得作脹不大,不過都如果個小三仲有少少良知,都可以有少少阻嚇性嘅

首頁

尾頁

跳至