自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

係第3期, 對正"一田", 同"一田"一頭一尾

原文章由 VKwan 於 08-6-20 15:12 發表
沙田,new town plaza???

公爵府

請問面用呢隻要唔要先打底?防水嗎?今年旅行,c6話要陽光與海灘,我就好擔心自已塊面,我呢d年紀,唔曬得架嘛!

原文章由 eva1320 於 08-6-17 22:58 發表
我上個再上個星期日去海灘, 用bioderma, 好得喎, 果日都幾哂下, 我連泳衣印都無呀, 全程搽左2次

身我用: photoderm kid spf50+ $320
面我用: photoderm max spf100 (唔記得幾錢) ...

伯爵府

原文章由 20020116 於 08-6-22 07:35 發表
請問面用呢隻要唔要先打底?防水嗎?今年旅行,c6話要陽光與海灘,我就好擔心自已塊面,我呢d年紀,唔曬得架嘛!

嘩, 陽光與海灘, 就要用勁 d 啦
首選) ANESSA Perfect UV Sunscreen
EX SPF 50+PA+++

次選) SOFINA Perfect UV SPF 50+PA+++
呢 2 隻都係超勁正

男爵府

你去上佢個website度睇丫, 佢有好多防哂products, 面都分幾種, 我記得有D 係for 做完彩光呀之類, 有一支眼面都搽得, 好多選擇

http://www.bioderma.com.hk/photoderm.php

原文章由 20020116 於 08-6-22 07:35 發表

大宅

ANESSA Perfect UV Sunscreen

係唔係金色?

原文章由 88328mama 於 08-6-22 09:36 發表

嘩, 陽光與海灘, 就要用勁 d 啦
首選) ANESSA Perfect UV Sunscreen

次選) SOFINA Perfect UV SPF 50+PA+++
呢 2 隻都係超勁正
:-P

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

原文章由 00Summer00 於 08-6-18 23:36 發表
ANESSA
Perfect UV Sunscreen EX SPF 50+PA+++
$230

我都用過~ 正

男爵府

我本來都用bioderma,但係有的lup,同埋搽完之後捽下會有白色的疑似老泥物體!

子爵府

牛年勳章

原文章由 ICbaby 於 08-6-22 12:58 發表

我都用過~ 正

想問吓,呢隻小朋友可唔可以用(11歲).因為佢日日都操水,己經黑咗好多,己經有泳衣印.

首頁

尾頁

跳至