自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 bobo721 於 08-6-17 11:32 發表
米奇款及圓形洞crocs鞋,邊款好著d? (小朋友著)
TST SOGO,有冇lee 兩款鞋??
how much?
thx

米奇款係咪 for 女仔 ka?
mandyho

男爵府

點解通常都唔見旁邊有CROCS個款?? 唔通只有正版專門店有得買?? 有無人知邊度買平D??

禁止訪問

子爵府

畀面勳章

我想買比小朋友 (yellow colour)
邊度有平?
thx

洋房

有冇人同依間買過呀, 好似好平, 仲話係正品, 我想買呀(一家三口) ??

http://store.taobao.com/shop/xshop/show_list.htm?scid=42828232&scname=CORE&owner_id=8f1ea12f600cdf8f7b23141bc5b49358&shop_id=33314812&order_type=time

洋房

我都想買呀 ? 但用支付寶好似要比手續費 ?

男爵府

7折真係好平喎

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

TST Sogo 小朋友圓形洞crocs鞋有許多色揀,起碼十隻八隻,無記錯係 $238,有七折!

= 其實內籠無分別,只係面頭 pattern 唔同,應該一樣咁好着!

原文章由 bobo721 於 08-6-17 11:32 發表
TST SOGO,有冇lee 兩款鞋??
how much?
thx

[ 本文章最後由 carolyktong 於 08-6-18 14:34 編輯 ]

別墅

thank you, i will go take a look.

子爵府

畀面勳章

原文章由 carolyktong 於 08-6-18 14:30 發表
TST Sogo 小朋友圓形洞crocs鞋有許多色揀,起碼十隻八隻,無記錯係 $238,有七折!

= 其實內籠無分別,只係面頭 pattern 唔同,應該一樣咁好着!

...

咁....其他地方是否一樣$238呀??(e.g.馬拉松,運動家,千色店)
thx

男爵府

原文章由 carolyktong 於 08-6-18 14:30 發表

...

7折只限某d color (唔係好靚), 全部都係好沉色. 留意架上有7折牌個排先係7折, 隔離個排唔係架!

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

印象中果定價係一樣的!

原文章由 bobo721 於 08-6-18 15:01 發表

咁....其他地方是否一樣$238呀??(e.g.馬拉松,運動家,千色店)
thx

子爵府

畀面勳章

原文章由 carolyktong 於 08-6-19 00:31 發表
印象中果定價係一樣的!

其實,邊度有多d款揀??
thx

伯爵府

我上星期六見到有(小朋友款)橙色、橙黄色、綠色、藍色等!可能越賣越少色剩呱!

原文章由 Littlepigpig 於 08-6-18 15:09 發表

7折只限某d color (唔係好靚), 全部都係好沉色. 留意架上有7折牌個排先係7折, 隔離個排唔係架!

伯爵府

其實度度都差唔多,另我見沙田 citysuper都好齊款,大人、細路,乜款都有D! 唔知係咪落雨關係,星期日我見個counter塞滿晒人係度揀鞋!

原文章由 bobo721 於 08-6-19 00:36 發表

其實,邊度有多d款揀??
thx

別墅

係啦,真係好平喎,我都有d心動,想試下訂,唔知有無人訂過呢!

原文章由 mklok 於 08-6-18 14:26 發表
有冇人同依間買過呀, 好似好平, 仲話係正品, 我想買呀(一家三口) ??

http://store.taobao.com/shop/xshop/show_list.htm?scid=42828232&scname=CORE&owner_id=8f1ea12f600cdf8f7b23141bc5b49358&shop_id=33314812& ...

男爵府

原文章由 carolyktong 於 08-6-15 01:00 發表
今日係 TST Sogo 見到 Crocs 鞋 selected items有七折,小朋友款比較多,大人得好少色揀 (紅、綠等),而女裝都有一款夾腳趾拖鞋有折!有興趣可以去睇吓!

多謝報料

我LUNCH走左去, 返左新貨, 有PURPLE同BLUE迷彩款, 好多SIZE, $166.6 好抵 . 我上次買灰姑娘款比BB都要$268, BK有媽咪賣同款都要$158,SOGO肯定正版啦。

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

如果今個sat去買, 完左7折未呢?
原文章由 trintrin 於 08-6-19 15:12 發表

我LUNCH走左去, 返左新貨, 有PURPLE同BLUE迷彩款, 好多SIZE, $166.6 好抵 . 我上次買灰姑娘款比BB都要$268, BK有媽咪賣同款都要$158,SOGO肯定正版啦。 ...
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

男爵府

你可能要打去問下 (sogo tst : 35561212),同埋留SIZE。

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

唔該晒
原文章由 trintrin 於 08-6-19 16:12 發表
你可能要打去問下 (sogo tst : 35561212),同埋留SIZE。
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

首頁

尾頁

跳至