美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

減齡達人勳章

Fafanoel 發表於 15-3-13 11:56
我一月尾去佐高醫生度抽脂
無疤
但無乜分別咁 宜家諗緊整唔整埋吊線

請問你意思是說抽左眼皮脂肪同無抽無分別?? 請問幾錢呀?

複式洋房

引用:Quote:Fafanoel+發表於+15-3-13+11:56+我一

原帖由 busimami 於 15-03-15 發表
請問你意思是說抽左眼皮脂肪同無抽無分別?? 請問幾錢呀?
抽佐脂同無指無咩分別
剩抽脂500人仔

別墅

回覆:heiyomami 的帖子

我想問抽脂幾錢

子爵府

減齡達人勳章

回覆 Fafanoel 的帖子

高醫生係唔係會比返d脂肪你睇?? 你過左幾來覺得同無抽無分別??

複式洋房

引用:回覆+Fafanoel+的帖子高醫生係唔係會比返d

高醫生係唔係會比返d脂肪你睇?? 你過左幾來覺得同無抽無分別?? ...
會呀 每邊抽佐半格手指尾仔咁多
會薄少少 分別唔大

子爵府

減齡達人勳章

請問抽時痛嗎? 我覺得自己上眼皮越來越腫, 連雙眼皮都摺埋, 所以想抽, 我重想抽埋眼袋tim. 如果叫高醫生抽多d, 又唔知會唔會有反效果, 而家真係15, 16, 唔知好唔好去找佢抽!!

複式洋房

引用:回覆+Fafanoel+的帖子請問抽時痛嗎?+我覺得

請問抽時痛嗎? 我覺得自己上眼皮越來越腫, 連雙眼皮都摺埋, 所以想抽, 我重想抽埋眼 ...
唔痛 聽到係咁剪野嘅聲
我都有叫佢抽多啲 佢話有啲係肌肉
唔係話抽就抽到
話盡抽 好cool

子爵府

減齡達人勳章

個流程是否先打麻醉針, 之後就剪個小洞抽脂, 時間會唔會係5分鐘之內抽完? 傷口係咪不能濕水, 同埋係咪要食消炎葯, 唔好意思好多問題, 唔該晒你呀.

男爵府

引用:回覆+Fafanoel+的帖子請問抽時痛嗎?+我覺得

請問抽時痛嗎? 我覺得自己上眼皮越來越腫, 連雙眼皮都摺埋, 所以想抽, 我重想抽埋眼 ...
其實我都有咁嘅情況,但我又覺得可能係眼皮長要剪而唔一定係脂肪多,所以15/16 too

複式洋房

引用:回覆+Fafanoel+的帖子個流程是否先打麻醉針

個流程是否先打麻醉針, 之後就剪個小洞抽脂, 時間會唔會係5分鐘之內抽完? 傷口係咪 ...
首先佢會幫你搽佐麻醉膏先
等廿十分鐘到 就入房做抽脂
入到房就會幫你打麻醉針 之後就係好似你咁講
每隻眼皮都會見到個小傷口同針孔
隔多一兩星期就好返無疤
隔一兩日就會見到隻眼開始淤

我有買藥 食佐一次就無食
冰我都係fu佐兩三日
頭三日唔可以濕水

禁止訪問

男爵府

回覆 busimami 的帖子

我都想抽眼袋, 你有无问高医生 ? 有无JM做过 ?

首頁

尾頁

跳至