自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有冇jm試過?會唔會好累好辛苦?

子爵府

畀面勳章

回覆:walinglingwa 的帖子

我有咗4個幾月去過,唔辛苦

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

好睇個人架喎,我有左時照去,唔辛苦喎
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

禁止訪問

大廚勳章 BK Milk勳章

回覆:walinglingwa 的帖子

伯爵府

睇個人喎

不過我就唔會去,唔係怕累怕辛苦,係驚突然唔舒服咋

男爵府

回覆 Ngmabe 的帖子

今年唔去就要幾年後先去得,有排等..真係心思思

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

個人比較水皮, 唔會了

複式洋房

回覆:如果有左bb 4,5個月,仲會去旅行嗎

唔會! 一陣有咩意外就唔好la

子爵府

畀面勳章

都唔會呀, 我5個月個陣去左MIAMI 同KEY WEST....好舒服, 坐飛機仲唔駛過個D全身X光機

男爵府

回覆:如果有左bb 4,5個月,仲會去旅行嗎?

5個月去過,仲湊住一個,唔辛苦呀。

湊住二個應該仲辛苦

琥珀宮

引用:睇個人喎不過我就唔會去,唔係怕累怕辛苦,

原帖由 mysterious22 於 15-03-13 發表
睇個人喎

不過我就唔會去,唔係怕累怕辛苦,係驚突然唔舒服咋
其實有risk,因懷孕相關出事,就算有買旅行保險都唔包!有事要住院就大wok!

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

唔會去

男爵府

如果你一日跑7,8個景點,咁就一定辛苦

自駕遊輕鬆食行玩,咁就冇乜問題
我係第一胎, 祝各媽咪開開心心 !

侯爵府

去邊先?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

唔會PLAN,但已PLAN既照去

唔好太操勞

珍珠宮

如果只系行街shopping就唔辛苦

珍珠宮

walinglingwa 發表於 15-3-13 11:23
有冇jm試過?會唔會好累好辛苦?
詢問醫生意見?

有朋友想去,plan好晒,結果佢個醫生鬧爆佢,原來佢的情況唔適合周圍走。

伯爵府

醒目開學勳章

zacc 發表於 15-3-13 11:32
5個月去過,仲湊住一個,唔辛苦呀。

湊住二個應該仲辛苦
我都係呀,聖誕節時差不多3個月又係湊大b陀細b去左一轉日本,新年時又去左轉台灣,ok喎,我自己會揀短途。

男爵府

5個月去過韓國,諗起佢地鐵站D樓梯都怕怕

公爵府

人嘅嘢, 唔怕一萬最怕萬一, 我覺得唔去旅行好閒啫, 如果去到 touchwood 有咩意外bb出事, 我會後悔一世!

首頁

尾頁

跳至