夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

子爵府

回覆:我既婚姻到盡頭了嗎?

首先,點解話個b唔係佢
呢個問題驗DNA就唔係一個問題
第二,佢似乎工作壓力都好大
似乎你地兩個都大壓力無時間顧對方感受
三來,唔好期望男人結左婚會花心思浪漫
如果你想,你自己都可以安排彈性處理
兩個人相處係要磨合架

未經本人同意,請勿轉載內容!

大宅

我估你老公係無安全感。你識佢之前,係咪有其他男女關係未搞清楚?所以佢先成日覺得bb有機會唔係佢,最簡單去做一次親子鑑定,證明bb嘅dna係咪佢。證實完我相信佢唔會再追問。另外佢平時追問你嗰日做咗d咩,我估係佢有懷疑你會唔會同其他男仔一齊。不過我睇得出佢係緊張你嘅,唔緊張理得你同邊個一齊佢都唔在乎,你試下同佢溝通一次,問下佢其實諗緊d咩,再去解決返個問題,重點係你仲愛唔愛佢,你要比返對方知。

大宅

唔好意思,你情緒有問題,佢係咪都有?如果唔係,無理由會覺得自己老婆生嗰個小朋友唔係自己嘅,定係佢有咩誤會?如果佢唔信你,又點會可以處理好兩個人關係呢?搬開冷靜下係好,但始終都要面對雙方問題。如果想挽救婚姻,先從兩個人之間嘅問題著手!

大宅

引用:我由駝b到宜家bb7個幾月,我老公問左我無數

原帖由 bbmumdad 於 15-03-13 發表
我由駝b到宜家bb7個幾月,我老公問左我無數次個bb係唔係佢既,冇數人同佢講個b同佢一個餅印,我也傷心過, ...
佢未必唔愛你,有好多男人不懂表達,亦可能佢一向都係咁同屋企人相處,佢問你仔是不是他,可能不是認真,如果佢真的懷疑你,我覺得佢會自己去驗DNA,而不是經常掛在口邊。和呢種人相處當然會不開心, 你可試下氹下佢,佢覺得你對佢好,有可能會對你好些,家務方面,你唔好旨意佢幫手喇,自己做得幾多得幾多,小朋友大些一切會好些,婚姻到不到盡頭睇你自己的忍耐能力,你忍到必會是happy ending

禁止訪問

引用:我估你老公係無安全感。你識佢之前,係咪有

子爵府

畀面勳章

唔洗忍得咁辛苦,似乎佢好容易刺激到你,咁你最好唔好見佢住。。
你照顧左自己個病先。。冷靜啲。。
唔啱咪分開下囉,冇乜大不了的。。

男爵府

樓主係咪好細個?既然佢有懷疑,應該要驗DNA攪清楚,佢唔幫手,唔投入家庭生活好可能同呢樣野有關,你係咁叫佢唔好再問,都解決唔副問題

公爵府

回覆:bbmumdad 的帖子

點解你老公會懷疑你嘅?主要係為乜而導致距咁唸,一定要大家攤開來講先得

大宅

驗D N A啦

子爵府

驗DNA啦,首先解決左源頭先,就算bb一樣樣,佢都可能以為係對邊個多似邊個個種人,唔係叫你就佢,但凡事必有因,佢唔解開呢個懷疑,投入唔到bb, 投入唔到個家…綠帽係男人都怕,佢唔係講一次呀,點解唔正視?你証明自己同個仔既清白,再同佢認為講你好介意佢甘懷疑你,會好唔開心,我相信佢如果愛你,着重段關係,佢一定會好轉,佢好轉你又無大壓力,事情會有轉機架!加油呀

大宅

等時間

子爵府

回覆:bbmumdad 的帖子

1)馬上驗DNA,這點好重要,你丈夫明顯內心不停為此事而不開心,他對你不尊重不理孩子,原因應是在這個理由。
2) 如果你們不好好坦白,不把心結解開,你和他必分開。因為懷疑,吵架,你帶孩子回娘家,所有都在把你們之間的愛情感情透支。
3) 夫妻關係不能各執己見,明顯你們各有煩惱,所以真要冷靜下來好好想清楚。

mc <()>

水晶宮

快点check dna

禁止訪問

引用:樓主係咪好細個

大宅

bbmumdad 發表於 15-3-13 22:12
25吖,馮咩質疑我既人格,知唔知我有幾錫bb,我無可能求期揾個人充當佢老豆,我真係接受唔到佢三番四次咁質 ...
你老公就係因為你既過去而質疑你攞。我相信10個阿媽9個錫自己既bb。但依家係你老公信你唔過,就算樣似足餅印又點?你要佢收聲為一好似樓上啲jm話驗dna, 如果驗完佢係老豆都依然係咁講,你咪到時再諗去留攞,攞過清白,對你無壞處的。

男爵府

引用:Quote:原帖由 msbear 於 15-03-13 發表樓主

25吖,馮咩質疑我既人格,知唔知我有幾錫bb,我無可能求期揾個人充當佢老豆,我真係接受唔到佢三番四次咁質 ...
而家唔係懷疑你唔錫bb,而係要解決源頭,被懷疑唔好受,但係你結婚前個底唔好,而家科技可以驗清楚,點解唔還bb同自己一個清白,樓主唔肯行出第一步,個死結好難解開

侯爵府

引用:Quote:原帖由+msbear+於+15-03-13+發表樓主

唉,點解你老公質疑你?佢擺明唔信你,呢個男人唔要也擺。

複式洋房

你俾唔到安全感佢?

禁止訪問

引用:你俾唔到安全感佢?

首頁

尾頁

跳至