嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

NUK 的奶樽係唔係只可以用返 NUK 的奶咀? 有其他牌子的奶咀可以相配嗎?

大宅

我都想知呀,我買左CHU CHU奶樽同NUK奶樽, 咁NUK奶樽可唔可以用CHU CHU奶咀架?
我怕BB唔習慣用兩款唔同的奶咀呀.....

男爵府

PIGEON 奶樽 COULD BE USED IN NUK BOTTLE FROM MY EXPERIENCE, AND NOW USING
希望勉勵一些有任何困難的人,要勇敢一些,有能力幫人就去幫,不開心時不要怪這怪那,上班時不要推卸責任! From myself, 兔唇mama

鏗鏗MUM: 人窮,慾望琳瑯,不爽不吃;志不窮,路途瞭闊,不吐不快 : )

男爵府

我用NUK 奶樽佩CHU CHU奶咀..食奶超快
之前用PIGEON 奶樽十CHU CHU奶咀會漏

大宅

但chuchu 奶咀的防漏設計(即十字咀),會唔會試唔到奶?你係點試奶架?

>
我用NUK 奶樽佩CHU CHU奶咀..食奶超快&lt;br /&gt;<br />之前用PIGEON 奶樽十CHU CHU奶咀會漏

[ 本文章最後由 hisuki00 於 08-6-16 21:38 編輯 ]

民房

NUK 玻璃奶樽配 Pigeon 奶咀係OK嘅。

大宅

原文章由 fungfungmami 於 08-6-16 19:32 發表
我用NUK 奶樽佩CHU CHU奶咀..食奶超快
之前用PIGEON 奶樽十CHU CHU奶咀會漏

我都試下先,佢已經用2号奶咀9安奶食成15mins以上

首頁

尾頁

跳至