親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

兩間有咩comment?

大宅

回覆:angeljodi 的帖子

住過movenpick, 乾淨,service 好,晤多國內人,比較清靜

男爵府

回覆:聖淘沙Festive & Movenpick

festive 都ok 我果間係普通房 冇咩問題 clean 又大

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

住過movenpick, service同環境ok

請勿打招呼~

禁止訪問

引用:住過movenpick, 乾淨,service 好,晤多國

大宅

醒目開學勳章

回覆:angeljodi 的帖子

我都想知兩間邊間好一d!
暑期想揀一間住一晚

大宅

回覆:IloveJJ 的帖子

我覺得好方便,過對面馬路就地鐡了

伯爵府

牛年勳章

8月Book 左Movenpick, 好期待。上次經過覺得幾靚
住過Festive, book 時以為deluxe 等於family room. (訂時已send email 確認2大2小)原來只是 king bed. Request 加床加被,百無。好彩住一晚only.

男爵府

引用:8月Book 左Movenpick, 好期待。上次經過覺

原帖由 nisha 於 15-03-17 發表
8月Book 左Movenpick, 好期待。上次經過覺得幾靚
住過Festive, book 時以為deluxe 等於family room. (訂時 ...
請問你住festive果間房係咪冇閣仔?

伯爵府

牛年勳章

回覆 angeljodi 的帖子

冇閣仔

大宅

angeljodi 發表於 15-3-18 00:22
請問你住festive果間房係咪冇閣仔?
有上格床果隻係deluxe family, festive好殘, 無乜服務可言

別墅

引用:festive 都ok 我果間係普通房 冇咩問題 cle

原帖由 jojokwan02 於 15-03-16 發表
festive 都ok 我果間係普通房 冇咩問題 clean 又大
Festive Deluxe, Twin beds & Double 大床約幾呎?房內有無梳化仔,因網上相睇唔到有。我2大2小(8 & 5yr), 驚唔夠瞓。

伯爵府

牛年勳章

回覆:connie1025 的帖子

好似King bed / twins bed - 但2大2小可能有dd逼

大宅

nisha 發表於 15-3-17 23:58
住過Festive, book 時以為deluxe 等於family room. (訂時 ...
我住過兩次Festive, 第一次去時新開, 都可以, 起碼酒店覆下野, 兩年後再去, 殘到爆. 今年再去, 死都唔住Festive, book左Movenpick

大宅

connie1025 發表於 15-3-18 17:50
Festive Deluxe, Twin beds & Double 大床約幾呎?房內有無梳化仔,因網上相睇唔到有。我2大2小(8 & 5yr), ...
deluxe family is better in your case

珍珠宮

好媽媽勳章

有無JM知 Movenpick twin beds room 夠唔夠兩大兩細住呢?而人數超出酒店規定,酒店會唔會另外要收費?

大宅

引用:有無JM知+Movenpick+twin+beds+room+夠唔夠

原帖由 sunnygirl 於 15-03-18 發表
有無JM知 Movenpick twin beds room 夠唔夠兩大兩細住呢?而人數超出酒店規定,酒店會唔會另外要收費?

...
我哋上年7月中3大1小住Movenpick Heritage Premium room,工人瞓廳的sofa, 加BB床,我哋房有大床一張,clean & quiet, 早餐好食,冇乜大陸人,去食飯出機場職員幫手call的士,唯一因佢由兩座建築物組成,中間有梯級,搬BB車不方便,但職員一般會主動幫手,另泳池亦較細,整體滿意。

大宅

3貓媽媽 發表於 15-3-18 21:20
我哋上年7月中3大1小住Movenpick Heritage Premium room,工人瞓廳的sofa, 加BB床,我哋房有大床一張,clea ...
2大2細book左heritage premium too
想問唔加床一定係加起廳? 你3大1小+行李, bb車仲闊落嗎?

大宅

引用:Quote:3貓媽媽+發表於+15-3-18+21:20+我哋

原帖由 sugarbun 於 15-03-18 發表
2大2細book左heritage premium too
想問唔加床一定係加起廳? 你3大1小+行李, bb車仲闊落嗎?
...
加床只可加在廳,但工人怕麻煩寧願瞓sofa, 所以唔知加咗床之後會點,整體房間尚算闊落。

大宅

3貓媽媽 發表於 15-3-19 01:19
加床只可加在廳,但工人怕麻煩寧願瞓sofa, 所以唔知加咗床之後會點,整體房間尚算闊落。

...
房入面加唔到架? 請問如果唔起酒店食早餐, 邊到有得食?

首頁

尾頁

跳至