跳至

首頁
34567...18

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

haha, 我o個陣囉前一後九............ 幾搏?!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

噢.........屯門幾旺, 一入返入黎就添丁, kakakakak!!!!!

原文章由 janjan28 於 08-7-4 09:08 發表

多謝你呀...
不過我o個時仲未有bb...
我搬左返黎屯門先有架...
呵呵

珍珠宮

haha, 係呀, 因為囡囡唔生性囉....... 算啦, 開刀都幾好丫, 唔洗痛~~~

係呀, 餵人奶唔洗怕無奶, 怕自己唔夠堅持仲好........ 只要堅持就會有奶架喇~~~

原文章由 janjan28 於 08-7-4 09:10 發表

我有睇你生o個陣呀..
你最後係開刀架嘛...
我都會係法國生架...希望可以順產到啦...
同埋我睇左你個blog後...都加強左自己對餵人奶既決心呀

珍珠宮

你想生得順o的, 記得行樓梯........ 人地話;
我o個陣要等e生返黎, 唔敢行, 都唔知係咪因為咁, bb個頭落都唔落;

原文章由 janjan28 於 08-7-4 09:12 發表

知道知道....
而家除左覆診都唔會出九龍...
成日都係屯門屯門....
而家就日日都落街行樓梯散步...
希望小bb快d出黎就好啦

珍珠宮

你要加油呀
同埋法國o的姑娘都好nice架, 唔洗怕有問題至緊要問!!!!

原文章由 janjan28 於 08-7-4 09:14 發表

係呀...我放緊產假架啦....
我就前2後8囉...
而家日日係屋企都係得個等字...
我都好驚bb唔肯出黎呀...
我去法國醫院生呀...
希望可以順產啦...我唔想開刀呀 ...

珍珠宮

我都有個相熟夜更司機, 你要唔要我pm俾你?

原文章由 janjan28 於 08-7-4 09:22 發表

係呀...若果有咩依郁就飛的囉...
我得一個夜更的士電話咋...
不過而家就未識緊張囉...只係想佢快d出黎...
但有時睇住0807d媽咪一個一個咁去生..
都好替佢地緊張架....
我睇開黃逸華...應該同你唔同啦...
我岩岩睇完 ...

珍珠宮

kakakakaka, 我一啖都無飲過.........
唔知係咪咁, o的惡露好快清曬;

原文章由 ah_tal 於 08-7-4 09:32 發表
haha.....係呀~個個都話佢多頭髮~~
我初頭諗住順產,但最尾開刀~
其實開刀都唔係好痛~~比我想像中ok喎~~
但係我生完時,d姑娘幫我按肚,按極都有好多一舊舊既惡露,我話我日日飲白蓮鬚,個姑娘就話個個都係咁,d老人家講話 ...

禁止發言

禁止發言

禁止發言

禁止發言

禁止發言

禁止發言

珍珠宮

我公司班老細唔識, 咪由得我囉, kekekekeke

原文章由 janjan28 於 08-7-4 22:17 發表

你就好啦..可以前一後九...我都想呀...不過公司唔比...
所以我而家好驚bb唔聽話會遲出黎呀...

珍珠宮

yo........ 真係好鬼旺喎
唔怪得屯門咁多bb啦~

原文章由 janjan28 於 08-7-4 22:17 發表

係呀...
我搬左黎半年就有左啦...

珍珠宮

係呀, 因為我過去6個月, 真係........ 依家諗起都覺得自己勁, 捱到咁耐.......

原文章由 janjan28 於 08-7-4 22:19 發表

知道...我會好堅持架...因為我係一個幾執著既人...
我決定左就無人阻止到我架啦..好彩係我身邊既人都好支持我....
我有個fd就係身邊無人支持...佢又唔夠堅決...所以最後都失敗左呀... ...

珍珠宮

係呀, 行多o的, 十幾層都唔怕架, 不過記得有人陪!!!

我預產期前一日照, 係.....未落~~~~~

原文章由 janjan28 於 08-7-4 22:21 發表

我而家已經日日行樓梯...同埋每日都落街散兩次步架啦..
希望佢聽聽話話唔好要我開刀啦....
我想問...咁你之前照超聲波...bb個頭落左盤骨未架..

珍珠宮

有呀, 我搵返張咭片, 聽日post俾你;

原文章由 janjan28 於 08-7-4 22:23 發表

我都有個夜更司機...係我細佬個fd黎...
不過就無日頭囉...你有無呀

珍珠宮

我o個陣住3人....... ok啦, 叫做靜少少咁囉, 可惜我隔離兩位媽咪都激嘈...... 超煩囉;

法國無provide 野俾你上架, o個陣老公o係smartnoe 買左張咭俾我無線上囉;

原文章由 janjan28 於 08-7-4 23:47 發表
to brbaby2007
唔好意思呀...我想問你o個時係法國住幾多人房架...
有無得上網呀..thanks

禁止發言

首頁
34567...18

尾頁

跳至