夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

條賤男明踩你底線, 最火滾係佢搞到d 小朋友, 仲帶埋小三approach 小朋友, 想點呀?。點都好, 唔會無出路, 最多咪自己帶小朋友走, 去住d 婦女之家果d 先, 請社工幫你安排去路, 無得揀咪最多拎援助。 之後以佢通姦申請離婚。

大宅

引用:條賤男明踩你底線, 最火滾係佢搞到d 小朋

原帖由 polaiwong 於 15-04-27 發表
條賤男明踩你底線, 最火滾係佢搞到d 小朋友, 仲帶埋小三approach 小朋友, 想點呀?。點都好, 唔會無出 ...
一毫子都唔要個男人就大可以咁。
但我系諗住要儘佢最后一毫子囉 !

公爵府

貓狗褓姆 BK Milk勳章

其實只要你入紙告佢通姦同離婚, 贍養費係由法庭判既!到時唔到佢唔俾..
沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

大宅

引用:其實只要你入紙告佢通姦同離婚, 贍養費係由

原帖由 lemontea520 於 15-04-27 發表
其實只要你入紙告佢通姦同離婚, 贍養費係由法庭判既!到時唔到佢唔俾..
麻煩您睇番 回覆# 149 & 155.
謝謝!

大宅

回覆:KIKI678 的帖子

太過分啦掛,玩到返屋企,仲要比小朋友見到

男爵府

引用:各位,唔好諗住離婚就收到d賤男既膳養費呀

原帖由 wingci 於 15-04-24 發表
各位,唔好諗住離婚就收到d賤男既膳養費呀,當年我老豆亦都係賤男一個,帶我同細佬見過兩隻唔同既野雞,果 ...
我老豆當初又係咁,佢直頭辭咗香港份工,跟住話冇收入,其實佢係返上大陸同條女住,喺大陸做野,一毫子都冇比過

男爵府

devil621 發表於 15-4-29 15:37
我老豆當初又係咁,佢直頭辭咗香港份工,跟住話冇收入,其實佢係返上大陸同條女住,喺大陸做野,一毫子都冇 ...

搭上大陸雞, 比隻雞拉咗上大陸住, 通常都系咁KA LA.
隻大陸雞會榨乾榨淨條PK, 榨到無咪丟走佢.

香港大婆惟有自己諗辦法KA 咋....

男爵府

引用:Quote:devil621 發表於 15-4-29 15:37 我老

原帖由 ppyy333 於 15-04-29 發表
佢後來生咗一仔一女,都同我老豆離咗婚,因為我老豆死性不改。當初個男人有老婆都可以出去搞女人,同你結咗婚,生咗仔又如何,咪又係背住你搞女人,真係他朝君體也相同

男爵府

devil621 發表於 15-4-29 17:18
佢後來生咗一仔一女,都同我老豆離咗婚,因為我老豆死性不改。當初個男人有老婆都可以出去搞女人,同你結咗 ...
恕我傳統思想, 有錢有本事的男人, 三妻四妾好正常.
一樣都系玩, 惟有品格可分高下....

試想下..... 有品男版本:
- 個個老婆, 女朋友都按關係深淺, 生仔女的多寡..... 派彩分資產, 保障佢地生活無憂
- 系每個女人面前表示足夠的尊重, 女人SSSS 之間河水不犯井水
=> 咁就算有N個女人, 都大可以相安無事, 少怨氣

無品男版本: 例如呢個POST 所寫 或 其他JM 的CASE.....
=> 保証人人都話個男人PK, 系咪?!

話說回頭, 防人之心不可無, 就算瞓系隔離都難講......
應該多關心了解配偶的資產, 收入.... 狀況.... 必要時囉喎......

子爵府

引用:Quote:原帖由+skybiebie+於+15-04-22+發表

原帖由 KIKI678 於 15-04-22 發表
真心唔想郁層樓。
佢識得用隻雞嚟壓我,要我收聲由佢玩。
照正個賤男都唔會蠢到明知要蝕大筆去夾硬按半層 ...
我唔明白你會覺得個賤男 冇攞嗰半層樓加按 攞錢去養雞
佢按咗D錢洗晒 你都未知

你會不會太天真呢

男爵府

引用:Quote:devil621 發表於 15-4-29 17:18 佢後

原帖由 ppyy333 於 15-04-29 發表
恕我傳統思想, 有錢有本事的男人, 三妻四妾好正常.
一樣都系玩, 惟有品格可分高下....
咁一開始既時候講明,又或者各有各玩係冇問題,但唔講,私下出去滾,無論男/女都講唔通

男爵府

devil621 發表於 15-4-29 18:44
咁一開始既時候講明,又或者各有各玩係冇問題,但唔講,私下出去滾,無論男/女都講唔通

...

傻啦..... 人會變.....
明滾明玩 仲要番轉頭踩爆串爆 咪又系咁....
難得同新歡玩得高興呀....

大宅

引用:Quote:原帖由 KIKI678 於 15-04-22 發表真

原帖由 micling 於 15-04-29 發表
我唔明白你會覺得個賤男 冇攞嗰半層樓加按 攞錢去養雞
佢按咗D錢洗晒 你都未知
樓一直佢供,我無出過錢。
如佢豬到搵唔正規財仔系唔駛我簽名的情況下按半層,夾硬套出嚟的錢應該平咁多年供樓條數。
咁佢不如求我齊齊公開放售分錢。

仲有,樓價包win 薪金升幅,佢而家月供遠遠唔過萬,但單位市值點都近三百蚊。 點解要kill咗個識自動增值的仔?

諗到佢再衰,真系我無半層樓 又分唔到錢, 咪申請公屋囉!

珊瑚宮

回覆:賤男帶咗小三入屋踩場!(21 Apr 更新)

侯爵府

告佢通姦

複式洋房

呢個男人真係賤到無朋友

大宅

引用:告佢通姦

原帖由 檸檬檸檬 於 15-05-03 發表
告佢通姦
告mud都無用,對家系掠水北姑。
一離咗,隻北姑雞實色誘條賤精娶佢,劏得仲應!

伯爵府

2024年龍年勳章

引用:Quote:原帖由 檸檬檸檬 於 15-05-03 發表告

原帖由 KIKI678 於 15-05-04 發表
告mud都無用,對家系掠水北姑。
一離咗,隻北姑雞實色誘條賤精娶佢,劏得仲應!
我覺得你叻,且好eq。臨危不亂。無幾多人可以做到!

加油。我亦同意你所做的已是最好安排。

首頁

尾頁

跳至