影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

鍾意閃碩既JM入來呢間鋪支持下,唔好淨得我自言自語呀!

Cri Show 3 靚相

呢個舊貼link~~
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=6838323&page=101#pid218193502http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=6838323&page=101#pid218193502

有bk JM好奇問我點解係閃碩粉,因佢平日見我睇D劇/電影/評語,唔似係花痴

JP
純好奇,從你留言的看戲口味
真心,好奇
你係閃碩粉!
得罪莫怪
唔係話張先生有問題,只係......覺得..... ,係呼好少人同時鐘意佢同另一位張生,一個年輕閃耀,一個成熟內斂
唔准嬲!

多謝妳提問!我唔會嬲,我驚樓主嬲我發嗡風開叉筆o者

我剛係百度帖吧游左幾個塘,八左下人地個鴻文帖~~分析閃碩的演技

http://tieba.baidu.com/p/1455409055#/pn=7

除左年輕閃耀的外表,佢仲有深厚內在軟實力,引用網友評語:
"很多的鳗鱼都不是看他的外表而喜欢上他的,而是被他内在的强大和美好而感动的,只有被一个人感动了才会去不断地持续去关注他,才会去仔细揣摩和分析这个人的一切!"

我最初係like佢把磁性聲同串表情,後來才發覺佢從5歲童星至而家27歲的人生經歷,再引網友評語"张根硕的人生比任何电视剧都精彩"。

我其實欣賞佢既多才多藝、率真可愛性格+頑強鬥志,再加上憐惜佢在泡菜國被人誤解同排斥,所以更加支持佢!

張根碩20年故事,只用5分鐘告訴你一個真實的
http://vilily.pixnet.net/blog/post/31031725

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:鍾意閃碩既JM入來呢間鋪支持下,唔好淨得我

原帖由 JP 於 15-03-18 發表

到!到!到!

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:鍾意閃碩既JM入來呢間鋪支持下,唔好淨得我

日鰻好忠心,次次演唱會都完售……

新日文歌好聽嗎?

我 youtube 睇咗一首,唱出嘅感情同唱韓文……仲爭少少

子爵府

回覆:中張根碩毒的請進Part 2

到,到,到,須不是粉啦,但我欣賞佢呀,你開新舖,我撐

男爵府

回覆 JP 的帖子

到!
  JKS Zikzin  

子爵府

到!到!

子爵府

李敏鎬、池昌旭、閃碩都係1987年,但閃碩係最細

伯爵府

引用:到,到,到,須不是粉啦,但我欣賞佢呀,你

原帖由 Octoberchu 於 15-03-18 發表
到,到,到,須不是粉啦,但我欣賞佢呀,你開新舖,我撐
歡迎歡迎!
你頭像男神我都喜愛過,同閃碩一樣演技超班

伯爵府

引用:Quote:原帖由+JP+於+15-03-18+發表鍾意閃碩

原帖由 Sumyeema1 於 15-03-18 發表
日鰻好忠心,次次演唱會都完售……

新日文歌好聽嗎?
我頭先去Hong Kong Record問, monochrome賣晒,要下周才入貨!
我超like 天空和你呢首歌,一日聽幾次

男爵府

回覆 JP 的帖子

等我去YouTube 試聽下先,都有興趣買,Hong kong record 幾錢?我上次去HMV買美男ost 時見到有 Cri show II DVD $449 (4 DVDs) 唔知買唔買好?
  JKS Zikzin  

男爵府

其實想問下點解閃碩d fans 叫 eels 鰻魚既?我係新fans 唔知Tim
  JKS Zikzin  

別墅

Yeah!!

大宅

伯爵府

引用:+本帖最後由+豆袋兔+於+15-3-18+19:37+編輯

原帖由 豆袋兔 於 15-03-18 發表

回覆 JP 的帖子
Youtube天空和我條片刪除左,要去百度閃碩吧才搵到
Monochrome通常盤有呢首,我唔知幾錢。豪華初回盤有JM話信和五百幾蚊
Cri show 2 DVD我買左,超正

伯爵府

引用:其實想問下點解閃碩d+fans+叫+eels+鰻魚既

其實想問下點解閃碩d fans 叫 eels 鰻魚既?我係新fans 唔知Tim
我又係新鰻唔係好知
好似有人話王子鍾意吃鰻魚,所以咁叫佢D粉
請資深鰻賜教

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:其實想問下點解閃碩d fans 叫 eels 鰻魚既

我舊年才開始睇韓劇,所以 google 了一下,原來閃碩拍【快樂人生】時,粉絲送了鰻魚為他打氣……

閃碩當時還不是大紅大紫,感謝粉絲對他的愛,覺得粉絲就像鰻魚一樣給他力量……

詳情你可以 google 張根碩鰻魚……

豆袋兔    發表於 15-3-18 21:39

伯爵府

引用:Quote:原帖由+豆袋兔+於+15-03-18+發表其實

我舊年才開始睇韓劇,所以 google 了一下,原來閃碩拍【快樂人生】時,粉絲送了鰻魚為他打氣……

閃碩當 ...
剛google左:
关于鳗鱼:硕说过,在韩国普遍认为鳗鱼是可以给人带来精力的食物,所以他把他的fans称作鳗鱼,意思是在他疲倦的时候可以带给他继续下去的能量的人们

豆袋兔    發表於 15-3-18 21:40

男爵府

http://i92.photobucket.com/albums/l29/chrisyam/Christmas/160711198.gif

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:Quote:原帖由 Sumyeema1 於 15-03-18 發表

剛google左:
关于鳗鱼:硕说过,在韩国普遍认为鳗鱼是可以给人带来精力的食物,所以他把他的fans称作鳗鱼 ...
去吧貼打了一個轉,有中鰻捕捉到野生閃碩同教授食飯……閃碩打扮青春,冇乜化妝……

中鰻同佢打氣,閃碩竟然捉住人哋隻手,講多謝,還賜酒……佢對鰻魚太好了……

睇到我都有少少感動哇……

大宅

引用:Quote:原帖由 JP 於 15-03-18 發表剛google

去吧貼打了一個轉,有中鰻捕捉到野生閃碩同教授食飯……閃碩打扮青春,冇乜化妝……

中鰻同佢打氣,閃碩竟 ...
咦!嘜王子食煙嘅咩!佢真有性格不怕影響形象

首頁

尾頁

跳至